Sıra Hangisinde ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Sıra Hangisinde ?
Cep telefonları önce saat, sonra fotoğraf makinesi oldu. Şimdi de mp3 çalarlı modeller büyük ilgi görüyor.

<div align="center"></div>

Cep telefonlarını yanımızda taşımaya başladığımızdan beri önce kolumuzdan saat eksildi, sonra da elimizde fotoğraf makinesiyle pek gezmez olduk. Şimdi de fıkır fıkır şarkıları içine doldurup ister evde, ister yolda giderken şıkır şıkır oynayabileceğiniz modeller vitrinleri doldurdu. Ben de paltomu üzerime çekip üşenmeden dükkan dükkan dolaştım, hem sesi hem fiziği düzgün olanlardan güzel bir derleme hazırladım.

İnsan zaten yanında taşıyacağı bir aletten canı istediğinde Dede Efendi&#8217;nin güfteleri, canı istediğinde oyun havası nağmeleri, canı istediğinde yanık bir memleket türküsü de dökülsün istemez mi?

Sony ErIcsson w800i
Sony&#8217;nin 80&#8217;lerin başından beri piyasada olan Walkman markasının teknolojideki son yansıması cep telefonlarında kendine yer buldu. Sony Ericsson w800i, bu serinin şimdilik en üst noktasını temsil ediyor. MP3 ve AAC+ çalıcıdan fotoğraf makinesine, FM radyodan el fenerine kadar bir çok özelliği bir arada toplayan ürün, buna rağmen küçük ve sade tasarımıyla dikkat çekiyor. Turuncu rengi ve kullanışlı Walkman yazılımıyla kutusundan çıktığı anda içinizi ısıtan w800i, yüzlerce şarkıyı yanınızda taşıyabileceğiniz 512MB Memory Stick Duo bellek kartıyla birlikte geliyor.

Motorola e398
Motorola&#8217;nın stereo hoparlörlere ve zil sesleriyle uyumlu yan ışıklara sahip olan E398 modeli, sade ve kullanışlı tasarımıyla ilgiyi üzerine çekiyor. Stereo hoparlörleriyle sadece müziği dışarı vermekle kalmıyor, aynı zamanda zil sesini de iki kat daha kolay duyulabilir hale getiriyor. Kutudan müzik yüklemek için sadece 64MB&#8217;lık TransFlash bellek çıkması ve FM radyosunun olmaması bazılarının dudak bükmesine neden olabilecek eksiklikler. Bununla birlikte daha yüksek kapasiteli bellek kartlarını desteklemesi ve özellikle karanlık havada etrafında dans eden ışıkların kişisel beğenilere göre ayarlanabilmesi, telefonu sadece sahibi için değil, dışardan bakanlar için de çekici kılıyor.

SIemens CX75
Fiyat-performans oranında iyi bir çizgi yakalayan Siemens CX75, krom unsurların kullanıldığı ağır ve sağlam duruşuyla dikkat çekiyor. Siemens CX75 tıpkı Sony Ericsson&#8217;un Walkman modeli telefonlarında olduğu gibi, MP3 yanında daha kaliteli sıkıştırma sağlayan AAC+ formatını da destekliyor. AAC+ formatı, MP3&#8217;e kıyasla yarı dosya boyutunda benzer ses kalitesine ulaşılmasını sağlıyor. Böylece daha fazla sıkıştırmayla, ortalama bir bellek alanına kaliteden fazla ödün vermeden daha çok şarkıyı sığdırabiliyor. Müzik depolamak için MMC genişleme kartlarıyla belleği artırılabilen Siemens CX75&#8217;in dahili FM radyosu bulunmuyor.

Sony ErIcsson w550i
Sony Ericsson w550i, döner kapaklı bir tasarıma sahip ve üzerinde tüm odaya müzik yayını yapabileceğiniz kadar güçlü dahili hoparlörler barındırıyor. Müzik ve mobil eğlence için tasarlandığı açıkça belli olan üründe oyun oynarken kullanabileceğiniz özel tuşlar bile düşünülmüş. Değişen renkli kapakları, megapiksel kamerası, Walkman yazılımı, FM radyosu ve 3 boyutlu oyunlarıyla kullanıcısına bol müzikli ve eğlenceli zaman geçirme vaadi sunan telefonun tek dezavantajı, 256MB&#8217;lık dahili belleğini yükseltmek için genişleme olanağı sunmaması.

Samsung e730
Samsung&#8217;un bu yeni ürünü, kapaklı tasarımıyla ve kapağın üzerinde yer alan renkli OLED ekranıyla dikkat çekiyor. Kapak kapalıyken de ulaşılabilen müzik tuşları ve OLED ekranda yer alan animasyonlar, özellikle kapaklı telefonları seven ve multimedya fonksiyonlarından vazgeçemeyen kullanıcıların ilgisini çekeceğe benziyor. Ancak 92MB&#8217;lık paylaşımlı belleğinin daha fazla genişleme olanağına sahip olmaması, telefonun müzik taşıma kapasitesini neredeyse tek bir albümle sınırlandırıyor. Yine de telefon sahibini müziksiz bırakmamak için bu kez FM radyosunu seçenek olarak sunuyor.

 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu konuda s.e walman serisi güzel..
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
ewet s.e çok tutuldu bence en babas&#305; ve en çok be&#287;enileni w800i
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Sony Ericsson Walkman&#8482;
 
abuvice

abuvice

Üye
SE yi tek Geçiyorum&#33; Nokianın müzikte adı yok zaten&#33;&#33;&#33;
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Nokianın adı neyde var peki?

Foto s.e
Müzik s.e
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
İlk Bluetooth

İlk Hafıza kartı

Bunlar da S.E
 
abuvice

abuvice

Üye
Nokia öldü öldü.. Cenazesinin kaldırılmasını bekliyoruz.. Ruhuna el Fatiha...
 

Nicolas_Anelka

Üye
nokia kolay kolay olmezzz 9 canlıdır
 

hzrcn

Üye
arkadaşlar ses,bluetooth,h.kartı,kamera filan geçin.javada bunlar bi işe yaramaz.symbian..
 

paratoner

Üye
Se Kamerasiyla walkman telefonlariyle süper ama insan symbian i da ariyo be


ahh bi symbian eklese su Se tellerine süper olcak da....
 
goldcrusher

goldcrusher

Üye
ewet bu konuda paratoner&#39;e katılıyorum her turlu ozellik olmasına rağmen symbian eksiği buyuk kayıp
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Symbian bir eksiklik değildir sadece bir avantajdır
 
darkred

darkred

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Dec 24 2005, 08&#58;15 PM) [post=236082]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Symbian bir eksiklik değildir sadece bir avantajdır
[/b][/quote]
gökhan kardeşime katılıyorum
 
canturk

canturk

Üye
sony acık ara önde kabul edın
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Symbiansız telefon bi süre gidiyo ama sonra insan ister istemez symbiana dönüyor..
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Valla ailecek Symbiancıydık.

İki 6600 , İki 7610 vardı.

Onların yerine D600 , W800i ve 6230i var , sadece 7610 kaldı onun da ömrü bitti bitecek.
 

aTTra

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Dec 24 2005, 11&#58;18 PM) [post=236273]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Symbiansız telefon bi süre gidiyo ama sonra insan ister istemez symbiana dönüyor..
[/b][/quote]

Evet evet..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt