Sinan Vardar görevinden istifa etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Sinan Vardar görevinden istifa etti
Sinan Vardar görevinden istifa etti


Beşiktaş yöneticisi Sinan Vardar altyapıdaki görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kartalhaber.com Genel yayın Yönetmeni Erce Kaftan'a konuşan Sinan Vardar, şunları söyledi: "Beşiktaş altyapısından istifa ediyorum. Sabrım taştı. Bundan sonra sadece yönetici olarak hizmet edeceğim.


Artık elimden bir şey gelmiyor


Çok üzgünüm ama bu şartlarda elimden bir şey gelmiyor. Altyapı için gecemi gündüzümü kattım. Erkutların, Furkanların geleceğin Beşiktaş'ını oluşturacağına inanıyordum. Beşiktaş'ın altyapısında köklü değişiklikler yaptım. Ancak sistemsizlik beni çok zorluyor. Maalesef altyapı üvey evlat muamellesi görüyor.


Metin-Ali-Feyyaz bile takıma giremez!


Sürekli kötü transferler yapılıyor. Beşiktaş'ın borcu 500 milyon dolara ulaştı. Beşiktaş'ın altyapısında forma bekleyen müthiş yetenekli futbolcular var. Ancak maalesef bu sistemsizlikte şans bulmaları çok zor. İnanın Metin-Ali-Feyyaz şu dönemde genç olsalardı onlar bile Beşiktaş'ta forma şansı bulamazdı. Bu sezon yine yanlış transferler yapıldı. Dünkü Maccabi Tel Aviv karşılaşmasında bu sezon yapılan transferleden sadece Egemen ilk onbirdeydi. Aldıkları oyuncuları şimdi A2'ye gönderdiler. Böyle olunca bizim gençleri ben nereye göndereyim? Transfer sezonu bitti. A2 takımında yeni gelenleri yer açılınca bizim yetenekli gençlerimiz nasıl forma giyecekler? Bu yetenekli gençleri göz göre göre elimizden kaybedeceğiz. Birçoğuna yazık olacak. Ben göreve gelirken çok ümitliydim. Beşiktaş'ın gelecekteki kadrosunu kurmak için dört bir yanı taradık. Ama maalesef artık ben de tıkanma noktasına geldim.


Artık ber yokum!


Bundan sonra altyapıda Sinan Vardar olmayacak. Bugün birçok takım özkaynak düzeniyle ayakta kalıyor. Barcelona takımında bugün 8 oyuncu alt kaynak düzeninden gelerek ilk onbirde sahaya çıkıyor. Beşiktaş'ın başarısı için kendi evlatlarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Ancak görüyorum ki yabancılar transfer edilerek Beşiktaş'ın geleceği karanlığa gömülüyor.


Futbol kurumlaşmalı


Geçtiğimiz hafta bir radyo kanalına yönetim olarak yanlış yolda olduğumuzu açıkladım. Beşiktaş'ın kurumsallaşarak gelecek planlamasını yapmasının şart olduğunu vurguladım. Bunun için Ersun Yanal, Samet Aybaba gibi futboldan iyi anlayan bir kişinin futbolun başına gelmesi gerektiğini söyledim. Ancak bazı yöneticiler bu sözlerimi yanlış anladılar. Bu da yetmezmiş gibi bana kafalarını çevirdiler. Bana selam vermemeleri önemli değil. Ama olan Beşiktaş'a oluyor. başkanın zaten çok işi var. Başkan Demirören Türkiye'nin saygın sanayicilerinden biri. İşi başından aşkın. Bu kadar işinin arasında takımla ilgileniyor. Neden kulüp, futbol takımı kurumlaştırılmıyor ve başına işten anlayan biri getirimiyor ki?


Umrumda değiller!


Bugün futbolun başında olan Cengiz Zülfikaroğlu 1.5 yıldan bu yana bir kere dahi beni arayıp altyapıımızın durumunu sormadı. Bana dünkü maçta bazı yöneticilerin tavır yapmaları umrumda değil. Ben beşiktaş'ın menfaati için konuşuyorum, eleştiri yapıyorum. Zaten ben de onlara selam vermiyorum. Artık şapkamızı önümüze koymanın zamanı geldi geçiyor! Bir an önce doğru hamleler yapmazsak Beşiktaş'ı çok zor günler bekliyor."


Kartalhaber
 


greenmile

greenmile

Üye
geçen gün çok güzel konuştu tv de sonra da istifa etti demek
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
haltie

haltie

Üye
istifa edip geri gelecek mi :ehe gelmez:) beşiktaş için hayırlısı olsun doğruları beşiktaşın doğrularıyla çelişmiş ne yazık ki
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt