Silindir Real Madrid..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Love Prince

Love Prince

Üye
    Konu Sahibi
Silindir Real Madrid..
La Liga'da son dönemdeki golcü kimliğiyle dikkat çeken Real Madrid, Racing Santander'e de acımadı.. Son haftalardaki performansıyla göz dolduran Ronaldo'nun yıldızlaştığı mücadeleyi farklı kazanan Başkent ekibi, haftayı zirvede bitirdi: 6-1

La Liga'da zirvede yer alan Real Madrid, üst sıralara tırmanmak isteyen Racing Santander'i 8. hafta maçında Santiago Bernabeu'da ağırladı.

Ev sahibi Başkent ekibi sahaya; Casillas, Carvalho, Pepe, Marcelo, Arbeloa, Ronaldo, Alonso, Di Maria, Mesut Özil, Khedira, Higuain 11'i ile çıktı.

Konuk Santander ise sahada; Tono, Henrique, Cisma, Francis, Torrejon, Ponce, Colsa, Bakırcıoğlu, Diop, Munitis, Rosenberg 11'i ile yer aldı.

Maça iyi başlayan Real Madrid, 10. dakikada golü buldu. Di Maria'nın ara pasıyla topla buluşan Higuain, soğukkanlı bir vuruşla topu ağlara yolladı ve takımını öne geçirdi.

Son haftalardaki golcü kimliğini bu maça da taşımaya kararlı gözüken Başkent ekibi, 15. dakikada Higuain'in asistinde topu filelerle buluşturan formda yıldızı Ronaldo'nun golüyle farkı 2'ye taşıdı.

Real Madrid'de 27. dakikada yine Ronaldo sahneye çıktı. Mesut Özil'in sağdan içeriye çıkardığı topu zorlanmadan Santander kalesine gönderen Ronaldo, kendisinin 2., takımının 3. golüne imza attı ve ilk yarı Real'in 3-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı bir başlangıç yapan Real Madrid, golü bulmakta gecikmedi. 47'de sağdan bindiren Di Maria'nın içeriye çevirdiği topu ceza sahası içinde kontrol eden Ronaldo, güzel bir vuruşla farkı 4'e taşıdı.

55. dakikada Cisma'nın ceza sahasına giren Di Maria'ya yaptığı hareketin ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ronaldo, kendisinin 4., takımının 5. golünü Santander ağlarına bıraktı.

63'te Real Madrid skoru 6-0 yaptı. Atılan pasla ceza sahasına giren ve rakibinden şık bir hareketle syrılan Mesut Özil, topu köşeden ağlara gönderdi. Golden sonra Mesut yerini eski Santanderli Canales'e bıraktı.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, 67'de Higuain'in yerine Benzema'yı; 70'te de Marcelo'nın yerine Pedro Leon'u sahaya sürerek, oyuncu değişiklik haklarını kullandı.

73. dakikada Santander golü buldu. Ceza sahası dışına açılan topa Diop çok sert vurdu; Rosenberg'e de çarpan meşin yuvarlak Casillas'ı yanıltarak köşeden ağlarla buluştu: 6-1

İyi bir performans sergileyen Di Maria sakatlığı nedeniyle 88. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı ve Real Madrid maçı 10 kişi tamamladı.

Real Madrid rakibini 6-1 mağlup etti ve evindeki 4. galibiyetini elde etti.

Son 3 haftada rakip filelere 16 gol bırakan kalesinde de 3 gol gören Real Madrid, bu galibiyetle puanını 20 yaptı ve iki saatliğine Barcelona'ya devrettiği liderlik koltuğunu geri alarak haftayı zirvede tamamladı. Konuk ekip ise 7 puanda ve 16. sırada kaldı.
 


GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
Ezip geçti yaw
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
ezdi geçti gerçektende :)
bizde ezecez bu akşam :kıskıs:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
238
Eren Değerli


Üst Alt