Silin Zaferi

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Silin Zaferi
Beşiktaş Başkanı, Önder Özen'e ''Bu sezon geniş bir kadro kurduk. Diğer futbolculardan da faydalanalım'' tavsiyesinde bulundu. Orman'ın gösterdiği yol, Eskişehir maçında Ömer Şişmanoğlu ile meyvesini verdi.

Beşiktaş'ın son iki G.Saray derbisi ve MP Antalya yenilgilerinin ardından Eskişehir'de ayağa kalkmasında Başkan Fikret Orman'ın da önemli bir katkısı oldu. Orman, göreve başladığı günden itibaren farklı bir başkan portresi çizdi. Profesyonellere her zaman tam destek verdi ama hiçbir zaman işlerine karışmadı. Kaybedilen 6 puan sonrası takımın ihtiyacı olduğunu hissedip, geçen perşembe günü Ümraniye'ye gitti.

TRAVMA SONRASI İLAÇ

Olimpiyat depreminin enkazının kaldırılma çalışmalarına katılan Orman, antrenmanı izlerken Genel Direktör Önder Özen'le takımın yaşadığı travma sonrası stres bozukluğuna ilginç bir ilaç önerdi. Orman, ''Bu sezon geniş bir kadro kurduk. Diğer futbolcuların da takıma katkısı olacağını düşünüyorum. Kulübedeki oyunculardan da faydalanalım. Uzun maratonda her futbolcunun katkısı olacağını düşünüyorum'' dedi.

HER KRİZ FIRSAT

Başkan Fikret Orman'ın bu tavsiyesinin ardından Beşiktaş'ta beklenmedik gelişmeler yaşandı. Almeida ve Motta, İstanbul'u vuran grip virüsünün kurbanı oldu. İki futbolcu da Eskişehir'e götürülmedi. Fırsattan istifade Eneramo ile Necip Uysal 11'e girdi. Ömer Şişmanoğlu da kulübeden gelip Siyah-Beyazlı forma ile çıktığı ilk maçta attığı ilk golle Kartal'ı 3 puana uçurdu. Böylece Orman'ın silin ilacı, Kartal'ın kurtarıcısı oldu.

Haber Kaynağı: Akşam
 


Üst Alt