Silahla Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Silahla Geldi
Trabzonspor’un kaptanı Fatih Tekke, Beşiktaş maçı için İstanbul’a gelirken ruhsatlı silahını da yanına aldı. Tekke kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi.

Trabzonspor’un kaptanı, Atatürk Havaalanı’nda kendisini silahıyla görüntüleyen gazetecilere tepki gösterirken, ‘Bir problem mi var? Yoksa tehdit mi aldın?’ sorusuna, ‘Hayır, bizi kim tehdit edebilir’ karşılığını verdi.

TRABZONSPOR’un kaptanı Fatih Tekke, Beşiktaş maçı için Trabzon’dan İstanbul’a gelirken ruhsatlı silahını da yanına aldı. Atatürk Havalimanı’na indikten sonra, futbolcu ve yöneticilerden oluşan kafile uçaktan çıkıp kalacakları otobüse giderken, bordo mavililerin kaptanı Fatih Tekke, gruptan ayrılarak Silah Teslim Masası’nın bulunduğu bölmeye yöneldi. Burada görevli polisten Trabzon’da uçağın kargo bölümüne teslim ettiği ruhsatlı silahını alan Fatih Tekke, fotoğrafını çeken gazetecilere de, ‘Kendinize iş mi arıyorsunuz?’ diyerek sitem etti. Bu arada bir gazetecinin, ‘Fatih bir problem mi var?, Yoksa bir tehdit mi aldın?’ sorusunu ise, ‘Hayır bizi kim tehdit edebilir?’ diye cevapladı. Ve şöyle devam etti: ‘Burada tatilim var. İstanbul’da kalacağım. Bu yüzden de silahımı yanımda getirdim. Her yere de götürürüm. Bu kimseyi ilgilendirmez. Gayet doğal bir şey. Ruhsatlı silahımı yanımda taşımakta özgürüm. Bu bir suç mu? Diğer insanlar da silah taşımıyor mu? Kimseyle bir sorunum yok. Türkiye’de birçok insan silah taşıyor. Tehdit falanda almadım. Böyle bir şey söz konusu değil. Bu silahı sadece zevkim olduğu için bulunduruyorum. Uzun süre İstanbul’da kalacağım için silahı da yanımda getirdim.’

yitik savaşçı

Üye
Herşeyin olağan gibi göründüğü yazının sonunda olayın aslında ne kadar vahim olduğu anlaşılıyor...

"... zevkim olduğu için bulunduruyorum." işte bu cümle Türkiye'nin halini gözler önüne seriyor...

Nicolas_Anelka

Üye
bence o silahı orda göstermesi basının görmesi fatihin ayıbıdır sanki buraya savasmaya geliyomus gibi davranması fatih gibi bir futbolcuya yakısmadı...

fcinar53

Üye
beyler haklı olabilirsiniz ama silahın bir karadenizli için ne demek olduğunu herkes bilemez

hidayet

hidayet

Üye
uzun süre istanbul'da kalacağı için silahı getirmiş malum istanbul'dada her türlü insan var silah taşıması bence gayet normal

serdar06288

serdar06288

Üye
valla bilader devir kötü kolla .... diye bir tabir vardırya aynen öyle öyle bir hale geldik ki silah taşımadan olmuyo adam sokağa bile korka korka çıkıyo ne yapalım yani bende bilmiyorum

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Bu durumda fatihde haklı onu eleştirenlerde haklı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...