Sihirli parmaklar İstanbul'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Sihirli parmaklar İstanbul'da
Dünyadan önemli klasik müzik sanatçılarını ağırlayan İstanbul Resitalleri sezonu açıyor.

6 Ekim Çarşamba akşamı Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde son yılların başarısıyla dikkat çeken piyanisti Rustem Hayroudinoff sahne alacak.
Chicago'da verdiği resitali aynı anda 300'den fazla radyoda canlı olarak yayınlanan ve bu sayede büyük üne kavuşan Hayroudinoff bu sayede elde ettiği rekorlada adını tarihe yazdırdı.
Murray Perahia ve Vladimir Aeskhenazy tarafından desteklenen, büyük Rus piyanisti Lezar Berman tarafından "Çok ciddi bir sanatçı, çok ciddi bir usta" olarak nitelendirilen Hayroudinoff, Schubert, Chopin, Rachmaninoff ve Johann Stauss'un eserlerini seslendirdiği ilk albümünden sonra Decca için Rostropovich ve Andreas Schiff'le çaldı.
BULUNABİLECEK EN BAŞARILI RACHMANINOV KAYDI
Chandos için, Rus çelisti Alexander Ivashkin ile Rachmaninoff'un çello ve piyano için tüm çalışmalarını tek bir albümde topladı. Rustem Hayroudinoff'un Rachmaninov albümü BBC Music dergisi tarafından yılın albümü ünvanına aday gösterildi. Hayroudinoff yılın albümü sanatçısı ünvanı için Mitsuko Uschida ve Steven Isserlis ile finale kaldı. BBC Radio 3 ise müzik kütüphanesi oluşturmak isteyenlere albümü "Bulunabilecek en başarılı Rachmaninov kaydı" olarak tanıttı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt