Sıfır Bir Adana hangi gün ve saat kaçta yayınlanıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Sıfır Bir Adana hangi gün ve saat kaçta yayınlanıyor?
İnternet dünyasının en çok sevilen dizisi olarak karşımıza çıkan Sıfır Bir Adana dizisi ilk iki sezonu popüler video paylaşım sitesi YouTube üzerinden yayınlanmıştı. Oldukça önemli bir kitleye sahip olan ve izlenme rekorları kıran Sıfır Bir Adana, hem Türkiye'nin en önemli internet dizisi hemde dünyanın en önemli internet dizileri arasına girmeyi başarmıştı. Her bölümü milyonlarca farklı kullanıcı tarafından seyredilen dizi sadece Adana'da değil tüm Türkiye genelinde özellikle gençler tarafından büyük bir hayranlıkla izleniyor.

Ancak 3. sezon için farklı bir karar alan Sıfır Bir Adana dizi ekibi, bölümlerin artık tamamıyla YouTube üzerinden ücretsiz olarak yayınlanamayacağını belirtti. Bunun sebebini ise artık ekonomik güçlerinin tam anlamıyla çekimler için yetmediğini ve 3. sezonda seyircilerine çok daha profesyonel çekimler gerçekleştirme istekleri olarak gösteriyor.

Her ne kadar bir amatör dizi olarak isimlendirilse de, kendisini iyi tanıtmayı başaran bu dizi, izleyen herkesi kendisine hayran bıraktı. Artık yayın hayatına BluTV üzerinden devam eden dizinin ilk sezondan son sezona kadar tüm bölümlerine bu platform üzerinden erişebiliyorsunuz.

Sıfır Bir Adana dizisi hangi gün ve saat kaçta?

Bu diziyi eğer BluTV üyesiyseniz platform üzerinden Perşembe günleri saat 19.01 itibariyle izleyebilirsiniz. Eskisi kadar popüler olmasa bile dizinin çok daha profesyonel bir hal aldığını ve popüler şekilde halen seyredildiğini belirtmeliyiz.
 


Üst Alt