.::ShoZu v4.0.39::.final v.

Sponsorlu Bağlantılar

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.::ShoZu v4.0.39::.final v.

ShoZu v4.0.39 [Sisx]

Internet’e girebilen tüm cep telefonlarına kurulabilen bir sistemden bahsetmek istiyorum.

Öyle bir sistem düşününki cep telefonunuz ile çektiğiniz tüm resimleri dünyanın en ünlü blog veya paylaşım siteleri ile paylaşabiliyorsunuz. Örneğin: Blogger, Flickr, Wordpress, Typad, Youtube, MSN Spaces, Picasa v.b.

Aslında Share-it ve ZuCast olarak 2 kullanım tarzı var. Share-it de yukarıda bahsettiğim gibi paylaşım yapabiliyorsunuz. ZuCast ise yapılan paylaşımları okuyup izleyebilmenize ve üye olmanıza sağlıyor.

Üyelik çok basit. Tek yapmanız gereken:

• Kullandığınız ceptelefonu marka ve modelini belirlemek

• Kullanıcı adı ve şifre belirlemek

• Ceptelefonu numaranızı girmek

• Programı cep telefonunuza yüklemek

• Cep telefonunuzda programı çalıştırıp activate etmek.

İşte tüm yapmanız bukadar bundan sonrası ise size kalmış.

• RAR ŞİFRESİ: THE_BoZKuRT_www.maxicep.com

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: rkap, umutcnakn, tugrul61 ve 1 kişi daha

toprakumit

toprakumit

Üye
Emeğine sağlık kardeşim eywallah ;)

eyypshmc

eyypshmc

Üye
ama resimleri upload sırasında fazlaca kontor gider...wirellesi olanlar için faydalı olur.....teşekkürler

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
luupuus

luupuus

Üye
eywallah ;)

FerreT

FerreT

Üye
Paylaşım için tşkler dstm..detaylı bi açıklama olmuş

altayefe

Üye
Teşekkürler Kardeş

osmanka53

Üye
arkadaşım telefonumu yeni aldım meraktan birkaç program kurcaladım ve üye oldum.bu fricker ve shozu ya.telefonum samsung innov 8 wirless var ücretsiz dediler.navigasyon ücretsiz deddiler.ama bu programları bilmiyordum.sürekli uygulamalar açık duruyordu.bir türlü kapatamıyordum.ve sonunda süpriz olan oldu.faturam 500 ytl.sadece bilgisayardan internet her dakika sürekli bağlanmış her seferde 6 8 kb lik bağlantı.benim ruhum bile duymadı.ne bir program indirdim nede başka sitelere girdim.bu programdan şüphelendim bütün fotoğrafları sildim.şimdi uygulama dışı ama hala korkuyorum yokmu bunun bir izahı.şimdiiden teşekkürler

mfanatik

Üye
elinize saglık

tugrul61

Üye
tesekrler

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
gzl

u_cosar

u_cosar