Shalke öncesi son durum ve Resmi açıklamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Shalke öncesi son durum ve Resmi açıklamalar
Maça 3 Gün kala resmi açıklamalar sürekli [Güncellenecek]
======================================
Bild: "Schalke'nin kaderi Daum'un elinde"

Alman Bild gazetesi 19 Ekim'de Şampiyonlar Ligi maçında Fenerbahçe ile İstanbul'da karşılaşacak olan FC Schalke 04'ün kaderinin Christoph Daum'un elinde olduğunu yazdı.

Daum'un, FC Schalke 04'ün menajeri Rudi Assauer'in "gizli düşmanı" olduğu bildirilen haberde, Fenerbahçe teknik direktörünün "Schalke'yi misafir edeceğimiz için memnunuz. Misafirlerimizi sevgiyle selamlıyoruz. Rudi Assauer'i de" sözlerine yer verildi.

FC Schalke'in AC Milan'la sahasında 2-2 berabere kalmasından sonra, Şampiyonlar liginde bir üst tura çıkmak için umutlarının arttığı açıklanırken, Assauer "İlk önce cadı kazanı Boğaz'da bir puan almak istiyoruz. Daha sonra evimizde Fenerbahçe ve Eindhoven'e karşı kazanmak istiyoruz" dedi.

Assauer, şampiyonlar liginde Fenerbahçe ile aynı gruba düştüklerinde yaptığı açıklamada,"Sayın Daum'u görmekten hiç bir zaman memnun olmam" şeklinde konuşmuştu.

Kaynak : AA

===========================================================
Rangnick: "Elensek bile, bu savaşmadan olmayacak"

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi (E) Grubu'ndaki rakiplerinden Schalke 04'in teknik direktörü Ralf Rangnick, "Elensek bile, bu savaşmadan olmayacak" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirten Ragnick, AC Milan maçında agresif olmaları gerektiğini öğrendiklerini ifade ederek, "Sadece iyi futbol oynamak yetmiyor, agresif olmak çok farklı bir şey. Her maçta Dida gibi kaleciyle karşılaşmamız mümkün değil. Dida, AC Milan için dünya çapında bir yıldız" diye konuştu.

Fenerbahçe ile yapacakları maça da değinen Ragnick, AC Milan maçındaki performanslarını Fenerbahçe karşısında da göstermeleri durumunda endişe etmelerine gerek olmayacağını kaydetti.

Kaynak : AA
==========================================================
Fenerbahçe'den taraftarına teşekkür!

Fenerbahçe Kulübü, Avrupa Şampiyonlar Ligi (E) Grubu'ndaki 2. maçında Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı karşısında alınan 3-0'lık galibiyetteki payları nedeniyle sarı-lacivertli taraftarlara övgü yağdırdı.

Kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: "PSV Eindhoven maçı boyunca sergilenen mücadele, sahaya hakim olan takımın, Fenerbahçemiz olması, rakibine ilk korner şansını bile 2. devrede vermesi, tüm oyuncularımızın özverili performansları ve bu performanslarını takım oyununa yansıtmaları büyük Fenerbahçe taraftarına tarihi bir günü daha yaşattı.

Fenerbahçe taraftarlarının sahada görmek istediklerini vermeye çalışan bu takımla hepimiz gurur duyuyoruz. Çünkü yalnızca takımımız değil, büyük Fenerbahçe taraftarları da bu başarıda önemli rol oynadı. Maç boyunca gösterilen destek, bugüne kadar büyük Fenerbahçe taraftarı hakkında konuşulanların ne kadar gerçek olduğunu bir kez daha ispatladı. İyi ki varsınız. Daha büyük başarıları birlikte yaşamak en büyük amacımız.

Kaynak : AA

===========================================================
Önder: "Gruptan çıkacağız"

Sarı-lacivertli futbolcu Önder maçtan sonra yaptığı açıklamada, PSV Eindhoven gibi güçlü bir ekip karşısında 3 puanı 3 golle aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bu akşam galip geleceğimize inanıyorduk. 3 puanı 3 golle aldığımız için mutluyuz. PSV Eindhoven güçlü bir ekip, iyi kontratağa çıkıyorlar. Rakibimize fazla gol pozisyonu vermedik. Takım olarak çok iyi mücadele ettik. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyip, gruptan çıkacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Gecenin başarılı isimlerinden Serkan da, takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Sabırlı oynamaya başladık. Hatalarımızdan ders aldık. Bugün takım olarak çok iyi mücadele ettik, bunun da meyvasını aldık. Fenerbahçe'yi layık olduğu yere taşıyacağız. Takımda herkes görevini yerine getirdi. Ben de görevimi yaptığıma inanıyorum" dedi.

Kaynak : İHA

===========================================================
"Az Laf Çok İş"
15 Ekim 2005 Cumartesi


Turkcell Süper Ligi’nde Ankaragücü ile karşı karşıya gelen Fenerbahçemiz, karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmasını bildi. Takımımızın teknik direktörü Christoph Daum, basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu: "3 puanı aldığımız için mutluyuz. Her teknik direktör ilk yarıda kurduğumuz baskıdan ve kazandığımız pozisyonlardan daha fazla gol bekler. Ben de bekledim. Tuncay ile ilgili olarak eleştirilere katılmıyorum. Çünkü bizi iyi takip edenler Tuncay’ın takımla beraber perşembe’den bu yana antrenmanlara çıktığını ve bu durumunun normal olduğunu anlayacaklardır. O bizim için değerli bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi’nde çarşamba günü Schalke ile maçımız var. İyi bir sonuç almayı hedefliyoruz. Grubumuzda Milan gibi büyük bir takım bulunuyor ve herkes onun gruptan birinci olarak çıkacağını düşünüyor. Bu nedenle geriye kalan takımlar ikincilik için mücadele ediyor. Biliyorum ki benden gruptan birinci çıkarız Şampiyonlar Ligi Kupası’nı alırız falan dememi bekliyorsunuz. Ancak ben az laf çok işten yanayım. Tabii ki takımıma güveniyorum. Futbolcularımın ne kadar başarılı olduğunu biliyorum ama yine de adım adım ilerlemenin daha doğru olacağına inanıyorum."

==========================================================
Rakiplerimizin Durumu

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Schalke 04, Bayer Munih ile 1-1 berabere kaldı. Bayer Munih’te Santa Crus 19. dakikada golü bulurken Schalke 90+1’de Larsen ile beraberliği buldu. PSV Eindhoven, Az Alkmar’ı 80. dakikadan sonra bulduğu 3 golle 3- 0 yendi. Hollanda ekibinin iki golünü Cocu, birini ise Hesselink kaydetti.

==========================================================



==========================================================



==========================================================
UEFA Yetkilisi ve Hakem Gözlemcisi Belli Oldu

Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. karşılaşmasında 19 Ekim 2005 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda takımımız ile Schalke 04 arasında yapılacak karşılaşmanın UEFA Delegesi Ralazs Makray ve Hakem Gözlemcisi Manuel Lopez Fernandez olarak belirlendi.
==========================================================
"Fenerbahçe’ye Karşı Hedefimiz Galibiyet"

Almanya’nın Gelsenkirchen Kentiyle ’’Kardeş Şehir’’ Olan Büyükçekmece Belediyesi’nin konuğu olarak Kaya Ramada Plaza Otel’de basın toplantısı düzenleyen Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg, Fenerbahçe’nin grubun ilk maçında Milan’a karşı iyi mücadele ettiğini belirterek, ’’Daha sonra PSV Eindhoven’ı yendiler. Fenerbahçe ile yapacağımız maçın sonucu bizi çok ilgilendiriyor. Grupta birinci olacak takım belli. En azından Schalke 04’ün ikinci olmasını diliyorum. Biz Milan’a karşı son yılların en iyi futbolunu oynadık. Bu da Milan’ın yenilmeyecek bir takım olmadığını gösterdi. Fenerbahçe ile 19 Ekim’de İstanbul’da yapacağımız maçta ilk hedefimiz galibiyet olacak. Ama beraberlik de olabilir. Alex ve Anelka’ya dikkat etmek lazım’’ dedi.


Teknik Direktörümüz Christoph Daum’a karşı oynayacak olmalarının da kendilerini ayrıca heyecanlandırdığını ifade eden Rehberg, "Daum iyi bir teknik adam. Türkiye’de de kendini kanıtladı. Çalıştığı dönemde üç şampiyonluk yaşadı. Bizim için Daum’a karşı oynamak ayrı bir duygu olacak’’ dedi.


Rehberg, çeşitli nedenlerden dolayı sık sık İstanbul’a geldiğini de hatırlatarak, ’’19 Ekim’de Fenerbahçe maçı için yine İstanbul’da olacağım. İstanbul’daki dostluklarım hayata öyle yansıyor ki, Fenerbahçe maçında ev sahibi olabilirim. Ayrıca Türkiye gelecek hafta Dünya Kupası’nda Grup Eleme Maçı oynayacak. Umarım başarılı olur ve Almanya’ya gider’’ diye konuştu.


Gerhard Rehberg, Fenerbahçeli taraftarların baskısından etkilenip etkilenmeyecekleri yönündeki soru üzerine ise, ’’Almanya’da 62 bin seyirci önünde maçlarımızı oynuyoruz. Oyuncularımız Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki atmosferi biliyor" ifadelerine yer verdi.

==========================================================
İlginç istatistikler


Şampiyonlar Ligi’nde yer alan takımların ve oyuncuların oluşturduğu ilginç istatistikler şöyle:

BİREYSEL İSTATİSTİKLER





GOL KRALLIĞI


Futbolcu Gol Takımı
Ronaldinho 4 Barcelona
Alex 3 Fenerbahçe
Vincenzo Iaquinta 3 Udinese
Deco 2 Barcelona
Kaka 2 Milan
Pepe 2 Porto
Andriy Shevchenko 2 Milan
David Trezeguet 2 Juventus

ASİST
Samuel Eto’o 2 Barcelona
Jose Antonio Reyes 2 Arsenal
Alex 1 Fenerbahçe
Nicolas Anelka 1 Fenerbahçe

İSABETLİ ŞUT

Zlatan Ibrahimovic 7 Juventus
Fabrizio Miccoli 7 Benfica
Ricardo Oliveira 7 Real Betis
David Trezeguet 7 Juventus
Vincenzo Iaquinta 6 Udinese
Ronaldinho 6 Barcelona
Alex 4 179 Fenerbahçe
Nicolas Anelka 4 Fenerbahçe
Marcio Nobre 2 Fenerbahçe
Selçuk Şahin 2 Fenerbahçe
Stephen Appiah 2 Fenerbahçe
Tuncay Şanlı 1 Fenerbahçe

İSABETSİZ ŞUT


Kevin Kuranyi 7 Schalke 04
Ryan Babel 6 Ajax
Cristiano Ronaldo 6 Manchester United
Zlatan Ibrahimovic 6 Juventus
Ivan Klasnic 6 Werder Bremen
Nicolas Anelka 5 Fenerbahçe
Tuncay Şanlı 4 Fenerbahçe
Selçuk Şahin 3 Fenerbahçe
Alex 2 Fenerbahçe
Stephen Appiah 2 Fenerbahçe
Marcio Nobre 2 Fenerbahçe
Kemal Aslan 1 Fenerbahçe
Ümit Özat 1 Fenerbahçe

OFSAYT

Samuel Eto’o 7 Barcelona
Zlatan Ibrahimovic 7 Juventus
Nicolas Anelka 3 Fenerbahçe
Stephen Appiah 1 Fenerbahçe

KIRMIZI KART

Ivan Klasnic 1 Werder Bremen
Wayne Rooney 1 Manchester United
Sergio Ramos 1 Real Madrid
Robin van Persie 1 Arsenal
Hesselink 1 PSV Eindhoven
Veron 1 Inter
Vidigal 1 Udinese
Patrick Vieira 1 Juventus

SARI KART
Tomas Galasek 2 Ajax
Selver Hodzic 2 Thun
Ivan Klasnic 2 Bremen
Pablo Garcia 2 Real Madrid
Wayne Rooney 2 Man. United
Willy Sagnol 2 Bayern
Alan Smith 2 Man. United
Pavol Stano 2 Artmedia
Kolo Abib Toure 2 Arsenal
Hesselink 2 PSV
Veron 2 Inter
Vidigal 2 Udinese
Patrick Vieira 2 Juventus
Volkan Demirel 1 Fenerbahçe
Marco Aurelio 1 Fenerbahçe

FAUL YAPAN FUTBOLCULAR

Torsten Frings 11Werder Bremen
Vidigal 11 Udinese
Serkan Balcı 9 Fenerbahçe
Stephen Appiah 6 Fenerbahçe
Marco Aurelio 5 Fenerbahçe
Marcio Nobre 3 Fenerbahçe
Önder Turacı 3 Fenerbahçe
Selçuk Şahin 3 Fenerbahçe

FAUL YAPILAN FUTBOLCULAR

Julio Cruz 12 Inter
DaMarcus Beasley 10 PSV Eindhoven
Deco 10 Barcelona
Jefferson Farfan 10 PSV Eindhoven
Branislav Fodrek 10 Artmedia
Florent Malouda 10 Olympique Lyon
Nikolas Anelka 4 Fenerbahçe
Selçuk Şahin 4 Fenerbahçe

TAKIM İSTATİSTİKLERİ

ATILAN GOL

Takım Toplam

Barcelona 6
Juventus 5
Milan 5
Arsenal 4
Fenerbahçe 4
O.Lyon 4
Porto 4
Udinese 4

YENİLEN GOL
Porto 6
Olympiakos 5
Werder Bremen 4
Panathinaikos 4
Rapid Wien 4
Real Madrid 4
Udinese 4
Ajax 3
Artmedia 3
Club Brugge 3
Fenerbahçe 3
Milan 3
PSV Eindhoven 3
Glasgow Rangers 3
Schalke 04 3

İSABETLİ ŞUT

Takım Toplam

1-Porto 22
2-Real Madrid 19
3-Juventus 19
9-Fenerbahçe 14

İSABETSİZ ŞUT

1-Ajax 25
2-Lille 22
4-W.Bremen 20
5-Juventus 20
6-Fenerbahçe 20

KORNER

1-Real Madrid 21
2-Porto 21
3-Olympiakos 18
9-Fenerbahçe 14

OFSAYT

1-Inter 12
2-Juventus 12
3-Barcelona 10
20-Fenerbahçe 5

FAUL YAPAN TAKIMLAR

1-G.Rangers 53
2-W.Bremen 46
3-Udinese 46
14-Fenerbahçe 36

SARI KART

Artmedia 6
Thun 5
Ajax 5
Man. United 5
Chelsea 5
Bayern 5
Real Madrid 5
PSV 5
Barcelona 5
Inter 5
Fenerbahçe 2

KIRMIZI KART
W.Bremen 1
Real Madrid 1
PSV Eindhoven 1
Inter 1
Juventus 1
Udinese 1
Arsenal 1
M.United 1

TOPA SAHİP OLMA (ZAMAN)

Takım Ortalama Süre (Dk) Toplam Süre (Dk)
1-Ajax 36 73
2-Juventus 32 65
3-Barcelona 32 64
13-Fenerbahçe 27 55

TOPA SAHİP OLMA (YÜZDE)

Takım Yüzde

1-Ajax 62
2-Porto 58
3-Barcelona 58
14-Fenerbahçe 50
 


AntiTuk

Üye
inşallah bişeler yaparsınız bu sene en azından ülke puanı yükselir
gerçi türkiye için avrupa=GS ama sizde tırmalaın bakalım :)
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
gs awrupa takmları ile 4 mac yapblcek bu sezon!
fenerbhce bjk macları!
 

AntiTuk

Üye
bu sezon için sadece 2 maç yaptı aptalca bi şekilde elendi başkada oynamayacak ama Süper ligteki takımlar çok şanslı herkes 2 kez bi avrupa takımıyla oynayacak :PP
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
bence yenicez ve 1 olucak cünkü psv ve milan 1-1 kalcak deemedi demeyin....
 
abuvice

abuvice

Üye
Fener inşallah yener...
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
inşallah her takımımız çapınca güzel işler başarır .AMİİİİNNNNNNNn
 
karizma

karizma

Üye
Abi umarım yener Türkiye'yi gururlandırır :artı:
 
sebofb090

sebofb090

Üye
bu maç kesin bizim ;;)
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
==========DEVAM============
Schalke İstanbul'da...

Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi (E) Grubu 3. maçında yarın karşılaşacağı Almanya'nın Schalke 04 takımı, İstanbul'a geldi.

Bir grup taraftarıyla birlikte özel uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Alman kafilesini, Fenerbahçe Kulübü Dışilişkiler Sorumlusu Turgut Acar karşıladı.

Schalke 04'de forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, bir gazetede, "Alman Milli Marşı'nı dinlerken duygulanıyorum" şeklindeki demecinin hatırlatılması üzerine, "Bu, abartılmış bir haber. Türkiye için oynamaktan gurur duyuyorum. Her zaman Türk Bayrağı ve Türk insanın arkasındayım. Böyle yazılmış olabilir ama önemli olan benim içimdeki duygular. Ben Almanya'da doğup büyüdüm. Tercihim orası olsaydı, orada oynardım. Onlardan da teklif vardı. Alman kültüründen aldığım şeyler olduğu doğrudur ama sonuçta ben Türküm. Söylediklerimin abartılmasına gerek yoktu"dedi.

Milli futbolcu, "Türkiye'de dolaşmaktan sıkılıyorum, vatandaşların ilgisi beni sıkıyor" şeklinde demeci olup olmadığı hakkındaki soruya ise, "Ben öyle bir şey söylemedim. Ben sadece, iki ülke arasındaki farkı kıyasladım. Türkiye'nin daha farklı olduğunu anlatmak istedim. Eğer Türkiye'ye alışık olmazsanız, sıkıcı olabileceğini söyledim. Hiçbir zaman Türk insanını hiçbir yerde kötülemedim ve kötülemem de. Çünkü ben de Türküm" diye konuştu.

Milli futbolcu, "Fenerbahçe'ye karşı oynamak nasıl bir duygu" şeklindeki soruya ise, "İlk defa bir Türk takımına karşı zorlu bir maç oynayacağım. Stresli geçecek. Kendime ve takımıma güveniyorum. İyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. İnşallah her şey fair play içinde geçer ve Schalke 04 maçı kazanır, Hamit Altıntop da bir gol atar" diye yanıt verdi.

Yarınki karşılaşmayı 2-0 Schalke 04'ün kazanacağını tahmin eden Hamit Altıntop, "Fenerbahçe'nin yıldızları var. Hepsi de iyi futbolcular. Kendi statlarında büyük seyirci desteğiyle iyi oynuyorlar. Ama biz de iyi takımız" dedi.

Kaynak: AA

____________________________________________________________________
____________________________________________________________________

Schalke Maçı Hakemi Belli Oldu

Fenerbahçemizin, Şampiyonlar Ligi'nde 19 Ekim 2005 Çarşamba günü, saat 21:45'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı Schalke 04 ile oynayacağı devler liginin 3. maçında maçta düdük :DD çalacak hakemler belli oldu. Karşılaşmayı Lüksemburg Futbol Federasyonu’ndan Alain Hamer yönetecek. Hamer’ın yardımcılıklarını Lüksemburg Futbol Federasyonu’ndan Francis Crelo, Fransa Futbol Federasyonu’ndan Jean Philippe Izzo ve Stephane Lannoy yapacak.

____________________________________________________________________
____________________________________________________________________

Kuranyi; "Saracoğlu Stadının atmosferini duydum"

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi FC Schalke 04'ün golcü futbolcusu Kevin Kuranyi ve Hamit Altıntop, FB TV'ye yaptıkları açıklamalarda hedeflerinin İstanbul'da galip gelmek olduğunu söylediler.
FC Schalke 04'ün golcü futbolcusu Kuranyi, amaçlarının İstanbul'da ve kendi sahalarında oynayacakları iki karşılaşmadan da galip ayrılmak olduğunu belirterek, ''Stattaki atmosferin bizi etkilememesi için galibiyete konsantre olacağız'' dedi.
Kuranyi, ''Fenerbahçe güçlü bir ekip. İki sezondur kendi liginde şampiyon oluyor ve Daum ile istikrarlı bir futbol sergiliyor. İstanbul'daki ve kendi evimizdeki iki maçı da kazanarak tur atlamak istiyoruz. Şükrü Saracoğlu Stadı'nın atmosferini duydum, ama biz kazanmak için konsantre oluyoruz ve amacımız kazanmak'' diye konuştu.
Türkiye (A) Milli Futbol Takımı'nın başarılı futbolcusu Hamit Altıntop ise milli takımdan arkadaşlarına karşı oynayacak olmasının kendisi için farklı bir duygu olduğunu ifade etti.
''Hepimiz profesyoneliz ve üzerimizdeki formanın amacı doğrultusunda hareket ediyoruz'' diyen Hamit, arkadaşlarına Şükrü Saracoğlu Stadı'nın atmosferini anlattığını kaydederek, şunları söyledi:
''Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki atmosfer başka. FC Schalke 04 taraftarı da bir gün Fenerbahçe taraftarı kadar heyecanlı olabilir diye düşünüyorum. Türk taraftarın maç heyecanı birçok ülkede yok. Fenerbahçe Stadı'nın kalitesi tartışılmaz. Herkes kabul ediyor ki, başka bir heyecanı ve atmosferi var.'' Hamit, İstanbul'a kazanmak için geleceklerini kaydederek, ''Grupta en az ikinciliği almayı ve üst tura çıkmayı hedefliyoruz. Bunun için de Fenerbahçe ile oynayacağımız karşılaşmalardan en az 4 puan almalıyız'' diye konuştu.
Genç oyuncu, (A) Milli Futbol Takımı'nın İsviçre ile eşleşmesi ile ilgili olarak da ''Türkiye, kendi oyununu sahaya koyduğu takdirde deplasmanda ve evindeki maçları kazanabilir. İsviçre kaliteli bir ekip, ama biz daha kaliteliyiz. Bizim çok daha iyi oyuncularımız var. İlk maçta oynayamayacağım için çok üzgünüm'' açıklamasını yaptı.
Hamit, bir gün Türkiye'de futbol oynamayı çok istediğini, ancak kariyeri açısından bir süre daha Avrupa'da futbol oynamayı hedeflediğini ifade ederek, ''Gelecekte bir gün inşallah Türkiye'de oynayacağım'' diyerek sözlerini tamamladı.

____________________________________________________________________
____________________________________________________________________

Kicker: "Gözde Alex"

Alex'in geçen sezon 22 gol attığı bildirilen haberde, takım arkadaşı Ümit Özat'ın, "Onunla nihayet bir oyun kurucu bulduk" ifadesine yer verildi. Alex'in kendisi hakkında yapılan yoğun iltifatlardan rahatsızlık duyduğu bildirilirken, "Ben sadece benden talep edilenleri yerine getiriyorum. Bir profesyonel için bu gayet normal bir şey" dediği ifade edildi. Haberde, Fenerbahçe ile anlaşması 2007 yılında sona erecek Alex'in kendisini Fenerbahçe'de iyi hissettiği ve daha bir çok başarıya imza atmak istediği belirtildi.

Alex'in ağzından, "süper star" olmanın zor yönleri de olduğu ifade edilen haberde, herkesin gözünün Alex'in üzerinde olduğu ve kendisinden sürekli başarı beklendiği yazıldı.

Alex'in bir süperstar olması gereken en önemli özelliklerden birisi olan oyunu tek başına döndürme kabiliyeti olmadığı da belirtilirken, oyuncunun zorlu rakiplere karşı kendisini göstermekte güçlük çektiği belirtildi.

FC Schalke 04'e karşı oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı hakkında da konuşan Alex, şöyle dedi: "Schalke'nin karşılaşmalarını izledim. Ne kadar güçlü olduklarını biliyorum. Bizim için zorlu bir iş olacak. Milan ve PSV'ye karşı gol attım. Şimdi sırada Schalke var.Fenerbahçe ile sadece Türkiye liginde şampiyon olmayı arzulamıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde de başarı elde ederek 2006 Dünya Şampiyonası'ndaki şansımı korumak istiyorum." Haberde ayrıca, Teknik Direktör Christoph Daum'un da Alex'in bu zamana kadar gördüğü en yaratıcı futbolcu olduğunu ve büyük bir geleceği olduğunu söylediği yazıldı.

Kaynak: Milliyet

____________________________________________________________________
____________________________________________________________________




Şükrü Saracoğlu 19.10.2005 21:45
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt