Sezon başında Fenerbahçeden büyük umutlarla transfer edilen Mehmet Yozgatlı isyan b

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Sezon başında Fenerbahçeden büyük umutlarla transfer edilen Mehmet Yozgatlı isyan b





Süper Lig'de heyecan devam ediyor. UEFA Kupası'nda Hirvatistan'ın Slaven Belupo takımını iki maçta da yenerek bir üst tura kalan Galatasaray Süper Lig'de 4.hafta karşılaşmasında 19 Mayıs Stadı'nda Vestel Manisaspor ile karşı karşıya geliyor. Mustfa Kamil Habitoğlu'nun yöneteceği karşılaşma 21.00'de başlayacak ve Lig Tv'den naklen yayınlanacak.G.SARAY VE V.MANİSA 5.KEZ
Galatasaray ile Vestel Manisaspor takımları, Turkcell Süper Lig'de 5. kez karşı karşıya gelecek. Lig tarihinde ilk kez 2005-2006 sezonunda karşılaşan eki ekip arasında geride kalan 4 maçtan 3'ünü Galatasaray kazandı, 1'i ise berabere bitti.
2005-2006 sezonundaki maçları Galatasaray, İzmir'de 4-1, İstanbul'da da 4-2'lik skorlarla kazanırken, geçen sezonun ilk yarısında Manisa'da oynanan mücadele 2-2 bitti, İstanbul'daki karşılaşmada ise Galatasaray 4-0 galip geldi.
ŞÜKÜR GOLLERE DEVAM EDİYOR
Galatasaray formasıyla attığı 219 golle sarı-kırmızılı kulübün en çok gol atan futbolcusu olan; ligde toplam gol sayısını 240'a çıkarıp "Türkiye liglerinin en çok gol atan futbolcusu" unvanı için sadece 1 gole ihtiyacı bulunan Hakan Şükür, Avrupa arenasındaki 37. golünü kaydetti. 37. dakikada yarım vole ile Hırvat takımının ağlarını sarsan Hakan, Avrupa kupalarında 37. kez gol sevinci yaşamış oldu.
1 GOLÜ İNTER'DE ATMIŞTI
Galatasaray formasıyla 36 kez 'Avrupa'da gol' sevinci yaşayan Hakan Şükür, İnter formasıyla da 1 gol atmıştı. Hakan, 7 Aralık 2000'de Milano'da oynanan ve 2-1 biten Hertha Berlin maçında bitime dakikalar kala attığı golle galibiyeti sağlamış ve mavi-siyahlı takıma turu getirmişti.
V.MANİSASPOR
Ufuk
Hakan Kadir Balta
Dvorník
Kalabane
Borbiconi
Ümit Bozkurt
Okan Koç
Selçuk
Uğur
Holosko
Metin
GALATASARAY
Orkun
Song
Servet
Volkan
Uğur
Sabri
Arda
Lincoln
Ayhan
Hakan
Ümit
Saat: 21.00
Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu
Stat: Manisa 19 Mayıs
Yayın: Lig Tv
GİRAY BULAK TRİBÜNDE
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak'a 1 resmi müsabakadan men cezası verdi. PFDK,yaptığı toplantıda 18 dosyayı karara bağladı. Kurul, Vestel Manisaspor-Ankaraspor A.Ş. maçında hakemlere karşı sportmenliğe aykırı davranışta bulunmaktan Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak'a 1 resmi müsabakadan men cezası verdi
LİNCOLN'E ÖZEL ÖNLEM
Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Galatasaray karşısında sahaya üç puan için çıkacaklarını söyledi. Rakiplerinin üçte üç yapmasının kendilerini ürkütmediğini belirten Bulak, "Sonuçta biz de iyi takımız. İlk üç haftada ofansif oynadığımız için yediğimiz gol sayısı arttı. Bu kez kontrollü olacağız" dedi. Lincoln için özel önlem alacaklarını sözlerine ekleyen Giray Bulak, "Özel futbolculara özel tedbir alınır" şeklinde konuştu.

02.09.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
433
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
428
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
251
DiaBLoS


Üst Alt