Sezer: "Alex'i örnek alıyorum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sezer: "Alex'i örnek alıyorum"
Son dönemde sergilediği etkili performansla dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Sezer Öztürk, takımda en çok Moussa Sow'un futbolunu beğendiğini dile getirdi.

Bütün sıkıntılara bir sınav gözüyle baktım

Şike davası sürecinde büyük sıkıntılar yaşadığını dile getiren başarılı oyuncu, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, "Ortada hiçbir şey yokken çok büyük sıkıntılarla karşılaştım. Bu sıkıntıya da bir sınav olarak bakıyorum. Çok şükür, bu dönemi atlattım. Biz futbolcular futbol oynamak için çalışıyoruz. Hocamla forma adına bir konuşmamız olmuyor. Çok çalışırsam, formayı kapacağımı biliyorum. Daha fazla oynayarak maç kondüsyonu kazanıyorum. Her zaman çatlak sesler olacaktır. Ben kendimi biliyorum. Ailemin de bazı olayların içine çekilmeye çalışılmasına çok üzüldüm. Hakkımda sayısız haber yapıldı ancak beraat ettiğimi sadece bir gazetede gördüm" dedi.

Alex'i örnek alıyorum

Takımdan ayrılan Alex'i örnek aldığını dile getiren Sezer Öztürk, "Hem şike hem de sakatlık dönemimde birçok arkadaşımdan destek aldım. Hepsinin ismini tek tek saymayacağım. Alex'in de desteğini gördüm. Çok beğendiğim ve örnek aldığım bir oyuncu. Kaptanla frikik çalışıyorduk. Sahada olduğum süre içinde her frikiği ben atacağım diye bir isteğim yok. Kim oynuyorsa, o atar" dedi.

Galatasaray'ın Avrupa'daki başarısı beni sevindirir

Galatasaray'ın Avrupa'da iy sonuçlar almasına sevindiğini sözlerine ekleyen Sezer, "M'Gladbach'ın çok iyi bir takım olduğunu biliyorum. Avrupa'daki iyi sonuçlar bizim kalitemizi gösterir. Almanya'da büyüdüğüm için Gladbach deplasmanında dört gol atmanın ne kadar önemli olduğunu iyi bilirim. Türküz ve Türk futbolu için hizmet ediyoruz. Birbirimizin başarılarıyla övünmemiz gerekiyor. Galatasaray'da da çok sevdiğim insanlar var, ben bir Türk'üm ve Türk takımlarının başarıları beni sevindiriyor açıkçası" şeklinde konuştu.

Sow'u tek geçerim

Moussa Sow'un futbolunu çok beğendiğini dile getiren Sezer, "Geçen yıl da çok iyiydi. Bu sezon çok iyi işler yapıyor. Bütün gollerine rağmen çok mütevazı bir oyuncu. En çok bu yönü hoşuma gidiyor. Benzer şekilde Dirk Kuyt da çok iyi. 32 yaşında bir oyuncu ancak 18 yaşındaki bir genç gibi mücadele ediyor" dedi.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Güzel bir örnek ...
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:evet:
 
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
İnşallah yeni Alex imiz olur.Gerçi bir Alex değil ama..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt