Sevimli Aşıklar... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Sevimli Aşıklar... :)

[/URL]

[/URL]

[/URL]

[/URL]

[/URL]

[/URL]

çok tatlılar...saoll paylaşım için...

CanceR

Üye
başlıkla biraz çelişkili ama neden sana dost diyorum dio ama aşıklar diyonuz yinede saol )

iremm

Üye
bu kedilere bi türlü kanım ısınmıyo

CoYoTe®

Üye
Anam Anam Anam...Kedilere Bak Yavvv...Ne Kadar Sevimli Şeyler Öyle Onlar

bu kedilere bi türlü kanım ısınmıyo

bende sadece yavru kedileri seviyorumm..büyüklerini sevmiyorumm hiç...daha doğrusu bütün hayvanların yavru olanlarını seviyorumm sadece...çok tatlı oluyolar....ama omayra nın kedisi gibi beyaz tüylü kedi ve köpekleri büyük olsalarda seviyorumm...

omayra

Üye

Efendim teşekkür ederiz, Albümümüzde resimleri var oğluşumun, özellikle sırt üstü yatmış tombalak halini görmenizi tavsiye ederim

Kedilerle ilgili fotoğraflar içimi ısıtıyor, çok sevimliler Teşekkürler dreamgirls

neslein

Üye
cok şirinler ya paylasım için saol

cok cok cok tatlılar ya her bu konulara baktığımda tekrar tekrar acıorm bu konuyu..

leiche

Emekli Yönetici
tatlı bi paylasım

Nazy

Üye
bazı resimlerde kediye benzemiyorlar
üzerinde çok oynamışlar
kendinden geçmişler
şirin yapalım derken kediyi insanlıktan çıkarmışlar yani hayvanlıktan demek istedim

POWER

Üye
Yapay bir sewimlilik var ama kedicikler sewimlidir her ne kadar sevemesemde onlar

mservank

Üye
Küçükken eski oturduğumzu yerde ablam çok küçük yeni doğmuş kediler bulmuştu almak istemiştim ama izin vermediler
küçük kedilerden hoşlanırım genelde bu kedicikler de şirinmiş

ouSahin

Üye
pisicikler yaf yavru bir kediyi koynuma aldım ne biçim çizdi yaf

pisicikler yaf yavru bir kediyi koynuma aldım ne biçim çizdi yaf

beni de 12 yaşlarımda falan bi kedi tırmalamıştı...o gün bugündür ürkerim hayvanlardan...bilinçaltı olarak hep bana zarar vercekler hissine kapılıyorumm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...