Servet Çetin Komşu'ya gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Servet Çetin Komşu'ya gidiyor
Galatasaray'da son haftaların en çok tepki çeken ismi olan Servet Çetin takımdan ayrılmayı kafasına koydu...










Trabzonspor maçında yaptığı hatayla mağlubiyette büyük pay sahibi olan Servet, geçtiğimiz haftaki Manisaspor mücadelesinde taraftardan büyük tepki almıştı. Ayrıca medyanın da eleştiri oklarının hedefi olan tecrübeli oyuncu, Galatasaray'dan ayrılmayı kafasına koydu. Geçtiğimiz sezonun başında Marsilya'ya transferi son anda yatan Servet, ocak ayında Avrupa'ya gitmeye hazırlanıyor.
Milli futbolcunun ilk taliplisi, Yunan devi Panathinaikos oldu. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Yeşil-Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta sadece 2 puan toplayabildi. Savunmada yapılan hatalar nedeniyle bu bölgeye takviye yapmak isteyen Yunan devi, Servet'in menaceri Mithat Halis'le temasa geçti.
Yönetimle görüşecek Panathinaikos'ta teknik direktör Nikos Nioplias, Larissa beraberliğinin ardından geçtiğimiz hafta takımdan ayrılmış ve yerine Polonyalı Jacek Gmoch getirilmişti. Tecrübeli teknik adamın da Servet'in transferine yeşil ışık yaktığı ve kendisini takımda görmek istediği öğrenildi. Başarılı savunmacının önümüzdeki günlerde Galatasaray yönetimiyle görüşeceği ve transferde kendisine yardımcı olmalarını isteyeceği belirtildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
267
DiaBLoS
India
Cevap
1
Görüntüleme
333
juristokrat
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
306
Haydar
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
368
cargo3230


Üst Alt