Serhat, G.Saray kapısından dönmüş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Serhat, G.Saray kapısından dönmüş
Forma bulamadığı için ayrılıp, Sarı-Kırmızılılara gitmeyi planlayan genç futbolcunun transferine Başkan Aziz Yıldırım'ın set çektiği öğrenildi.

Belçika Ligi’ni Club Brugge’un ardından ikinci bitiren Anderlecht’e transfer olan Serhat Akın’ın, Galatasaray’ın kapısından döndüğü ortaya çıktı. Fenerbahçe’de forma bulamadığı için sezon sonu bitecek sözleşmesinin ardından Sarı-Kırmızılılar ile temasa geçen milli futbolcuyu Başkan Aziz Yıldırım’ın, alacaklarını ödememekle tehdit ederek kararından caydırdığı öğrenildi.

Yıldırım’ın İstanbul Lisesi’nde Serhat’ı kastederek, “Burası Fenerbahçe kişilerden ön plandadır. Gidene üzülmeyiz. Kimse vazgeçilmez değildir ve gidişleri bizi etkilemez.” türü sert bir ifade kullanmasının perde arkasında da oyuncularının Galatasaray’a gitmek istemesinin yattığı, böylece açığa çıkmış oldu. Aynı panelde çevresinin genç futbolcunun kafasını karıştırdığını ve aklını çelmeye çalıştıklarını akrabalarının bildirdiğini anlatan Yıldırım, Asbaşkan Mahmut Uslu’ya, ‘Hemen ona sözleşme imzalat.’ talimatını verdiğini açıklamıştı. Aziz Yıldırım, Serhat’ı telefonla aradığını ve söz aldığının da altını çizmişti. Böylece bütün bu cümlelerin asıl nedeninin; milli futbolcunun Galatasaray ile transfer pazarlığı içinde olması yüzünden söylendiği şeklinde yorumlandı.

Yıldırım’ın da açıkça kastettiği gibi Sarı-Lacivertli forma altında şans bulamadığı günlerde Serhat’ın yakın çevresine yedeklikten rahatsızlık duyduğunu anlattığı ve sezon sonunda ayrılmak istediğini söylediği bildirildi. Başarılı futbolcunun ayrıca dostlarına, “Galatasaray’a da gidebilirim. Tek dileğim oynamak; renkler önemli değil.” dediği kaydedildi. Serhat’ın bu sözlerini duyan Sarı-Kırmızılı sempatizanların, hemen durumu Galatasaray yönetimine aktardığı ifade edildi. Sarı-Kırmızılıların yetkili ağızlarının yönetim kurulu toplantısında “Serhat’ın alınması, onun takıma futbolcu olarak katkısının dışında Fenerbahçe’ye atılacak bu transfer golü nedeniyle önemli bir psikolojik katkı da sağlar.” düşüncesinde fikir birliğine vardığı ve bu tranfere sıcak baktığı da vurgulandı.

Hatta Lacivert-Beyazlı takımda bir yıl oynadıktan sonra Serhat’ın hedeflediği G.Saray’a hülle yoluyla döneceği iddia edildi. Daha önce Fenerbahçe’nin Hakan Bayraktar’ı bu şekilde transfer ettiği hafızalarımızda tazeliğini korurken, genç futbolcu da bu şekilde belli bir süre, belki Sarı-Lacivertlilerden parasını alana kadar, Belçika’da forma giydikten sonra Sarı-Kırmızılılara döneceği kaydedildi.

Fenerbahçe’de Lugona sesleri

Fenerbahçe sol kanat arayışlarını sürdürürken, Sao Paulo'da forma giyen Diego Lugano ile anlaşıldığı iddia edildi. Sarı-Lacivertli yönetimden henüz bir açıklama gelmezken, Uruguay Milli Takımı'nda da oynayan Lugano'nun transferinin bittiği ifade edildi. 25 yaşındaki oyuncunun transferini Alex de Souza ve Marcio Nobre'nin menajerinin çözümlediği, Libertadores Kupası'ndan sonra 4 milyon avroya imza atacağı açıklandı. 2007'ye kadar sözleşmesi olan yıldızı, Real Madrid ve Bayern Münih'in de istediği öne sürüldü. Ayrıca bu transferi Sao Paulo Kulübü de doğruluyor.(Zaman)



:vur: :vur: :vur:
:'( :'( :'(
:off: :off:
:eksi: :eksi:
 

muraoyak

Üye
serhat yapmaz öle şey
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt