Sergen Yalçın masaya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Sergen Yalçın masaya
O, ayrı bir gündem!
Sezon biter bitmez teknik direktör Rıza Çalımbay’ın raporunu alarak bir açıklama yapan Beşiktaş Yönetimi; Ahmet Yıldırım, Fatih Sonkaya, Berkant Göktan ve Emre Aşık’la yolların ayrıldığını duyurmuştu. Daha sonra Tayfun Korkut’un da yeni sezon planlamasında yer almadığı ifade edilmiş, mevcut kadroda bulunan bazı isimlerin durumlarının ise yerli transferdeki görüşmelere bağlı olduğu belirtilmişti. Takımdaki bir futbolcu ise tüm bu gelişmelerin dışında tutulmuştu: Sergen Yalçın...

Rıza hocanın rengi!
Çalımbay, sezonun son basın toplantısında süper solak konusundaki fikrini açıkça ortaya koymuştu: “Sergen elimizde büyüdü. Onun benim kalbimdeki ve Beşiktaş camiasındaki yeri elbette çok farklı. Ancak ben, bu şartlarda kendisini kesinlikle oynatmam. Ondan sadece futbolun gereklerini yerine getirmesini istiyorum, fazlasını değil...” Rıza hocanın bu sözleriyle eli güçlenen yönetim de Sergen Yalçın için düşünülen yeni sözleşme metninde bir hayli ağır şartlara yer vermişti.

Rötar üstüne rötar
Öncelikli olarak, bu sezon maçbaşı 60 milyar Lira alan Sergen’e 30 milyar Lira teklif edilmesi karara bağlandı. Bu arada yıldız futbolcunun devamlılığını sağlamak için de oynadığı dakikaya göre para verileceği açıklandı. Yönetim hazırlıklarını tamamladı, süper solak beklemeye koyuldu, fakat uzun süredir beklenen zirve, bir türlü yapılamadı. Bunun nedeni de Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay’ın özel işleri nedeniyle yurtdışında bulunmasıydı. Ve beklenen an geldi; Oktay, İstanbul’a döndü.

Teklif çok ama...
Kıvanç Oktay, son dakikada bir değişiklik olmazsa, bugün Sergen’le masaya oturacak, yönetimin şartlarını sunacak ve konuyu sonuca bağlayacak. Tecrübeli futbolcudan maddi konular haricinde, kamp çalışmalarına ve idmanlara katılması istenecek. Maçbaşı alacağına 10 milyar Lira zam yapılarak, 40 milyar Lira önerilecek. Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünmeyen Sergen’e; Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Azerbaycan’ın yanı sıra Vestel Manisaspor ile Sivasspor’dan da cazip teklifler var.
 


schweppes

Üye
ben olsam artık bu saatten sonra BAE veya katar kesin gider biraz daha dünyalık yapardım
artık bjk den pek para alacak gibi durmuyor
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Sergen kendisini yaktı... :(
 
hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
:( :( :(
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sergen.. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt