Şenol Güneş istifa etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Şenol Güneş istifa etti
Şenol Güneş istifa etti!
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Vestel Manisaspor maçında alınan 2-0'lık mağlubiyet sonrasında görevinden ayrıldığını açıkladı.

Maç sonrasında basın toplantısı düzenleyen Güneş, "Bu moralsizliği bu paniği düzeltmenin tek yolu benim ayrılmam. Katkı yapmak için gelmiştim ama olmadı. Bu katkı zarara döndü. Türkiye'de başarısız sonuçlar alındığı zaman hocalar gider. Ben de buna katılmak istiyorum. Kan değişikliğine ihtiyaç var" dedi.

"Moralsizliği ve paniği düzeltmenin tek yolu, benim ayrılmam"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bu moralsizliği ve paniği düzeltmenin tek yolu, Trabzonspor'dan Şenol Güneş olarak benim ayrılmamdır" dedi.

Güneş, 2-0 yenik ayrıldıkları Vestel Manisaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, maça çok gergin başladıklarını belirterek, "Beklenmeyen hatalar yaptık ve maçı kaybeden taraf biz olduk. İşler iyi gitmedi" diye konuştu.

7 maçta almaları gereken 21 puanın 11'ini toplayabildiklerini ifade eden Güneş, "10 puanlık bir kayıp var. İşlerin ters gittiğini biliyoruz. Şampiyonlar Ligi maçından sonra moral değerlerini yitirdik ve bir türlü toparlanamadık" dedi.

Trabzonspor'un oyun olarak daha iyi bir futbol oynamaya aday olduğunu dile getiren Güneş, şunları söyledi:

"Başarı ya da başarısızlığın bir bedeli vardır. Buraya katkı yapmaya geldim ama artık görülüyor ki, katkım zarar vermeye başladı. Dün de bugün de gitmem doğru değil diye düşünüyorum ama şartların böyle devam etmesi Trabzonspor'un yönetimine, oyuncusuna ve camiasına zarar vermeye başladı. Camia aklı selim olmalı. Başarı için canımızı da paramızı da veririz. Ancak ülkemizin futbol sisteminde en akla yatkın olanı hoca değişikliğidir. Bazı yöneticilerle konuştum, (bir gün daha bekle) dediler ama hayır dedim. Daha önce pes etmeyeceğimi söylemiştim ama bugün pes ettim. Kimseyi suçlamak doğru değil. Kan değişikliği yapılmasının doğru olduğunu düşündüm. Bu moralsizliği ve paniği düzeltmenin tek yolu, Trabzonspor'dan Şenol Güneş olarak benim ayrılmamdır. Yönetim ve futbolculara sahip çıkılmalı."

Güneş, istifa kararını futbolculara toplantının ardından söyleyeceğini ve bu saatten sonra da geri dönüşünün olamayacağını kaydetti

Aktuğ: "İstifayla sorunlar çözülmez"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Vestel Manisaspor maçının ardından görevinden ayrılma kararı alması üzerine Kulüp Başkanı Atay Aktuğ, kulübe giderek Güneş ile görüşeceğini söyledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aktuğ, Şenol Güneş ile maçın ardından görüşmediğini belirterek, "Kulübe gideceğiz orada kendisiyle konuşacağız" dedi.

Trabzonspor'un Anorthosis Famagusta maçıyla başlayan bazı sıkıntılarının bulunduğunu ifade eden Aktuğ, "Taraftarların, yönetim kurulunu istifaya çağırmasını haklı buluyorum. Ancak istifa diye bir şey yok. Görevimizin başındayız. İstifayla sorunlar çözülmez" diye konuştu.

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Şahin ise Vestel Manisaspor maçı sonrası beklemedikleri gelişmeler yaşadıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Sonuca göre hareket edilmesini doğru bulmuyorum. Yönetim Kurulu olarak bu konuda bir kararımız yok, çünkü böyle bir şey beklemiyorduk. Kulübe giderek bu konuyu görüşeceğiz ve kararımızı açıklayacağız."


Kaynak : AA ve İHA
 


FrontmaN

FrontmaN

Üye
zamanı gelmişti zaten bence en iyisini yaptı.
 

ekolix

Üye
valla ne dıyem hayırlısı olsun bea...,

emege saygı...
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Trabzon ciddi bir çöküşte.Önce Avrupa ve şimi de Turkcell Super Lig'ten kopmaya başladılar.henüz erken ama malesef bu durum hiç de iç açıcı değil.
 
Salihyet

Salihyet

Üye
gökdeniz yüzünden bütün takım koptu bence biter ts
 

BJKolik

Üye
yazık oldu ts'ye.bu sene avrupada güzellikler beklerken ligdende oldular...
 
tatar_ramazan

tatar_ramazan

Üye
Trabzon'a basarılar dilerim ve herseyin üstünden geleceğine inanıyorum
ne gokdeniz ne de baska biri kimse trabzonu yıkamaz ben FENERBAHCELİyim ama Trabzon'a güveniyorum
 
cllgr

cllgr

Üye
yazık ts ya hep işler ters gidiyor.bence istifa çözüm degil.oyuncuların kendilerine güvenmelerinin saglanması gerek.g.s. ama 4 büyükler ligin tadı,tuzu biri eksik oldumu işin tadı kacar.
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Trabzonspor yaktı paramı.. :off:
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Originally posted by van_hoijdonk@Sep 24 2005, 07:22 PM
Trabzonspor yaktı paramı.. :off:
[post=176418]Quoted post[/post]​
ben demiştim o maç tehlikeli diye ;)

ama harbi harbi yazık oldu şenol güneş e yaw delikanlı adamdı ve delikanlı gibi suçu üstlenip istifa etti kendi kararı saygı duymak lazım .....
 

esonmez357

Üye
way bee şenol hoca gitmiş.Acaba yerine kimi getirecekler?
 

_GiTaRisT_

Üye
önce takım ruhu lazım...teknik adam ne yapsın...
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yanal düşünülüyormuş.. ;)
 
Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Bence etmesi normal takım yenildi.tabi 1 maç içindeil şam. v.s
 
Caine

Caine

Üye
cidden üzüldüm :(
 

muraoyak

Üye
bence doğru karar vermiş
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Topmöller , Schafer ikilsiniden birini düşünüyorlar ;)
 

AntiTuk

Üye
ts=fatih,gökdeniz,symkoviak

bunlardan ikisi gidince ts bitti normal karşılamak lazım
 
Apollon

Apollon

Üye
ts ye taze kan lazım...
 
kingenes

kingenes

Üye
TS çok büyük bi düşüşe geçmişti durumu düzeltemezlerse ki düzeltemediler olacağı budur...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt