Şenol Güneş Hakemlere Çattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Şenol Güneş Hakemlere Çattı


İşte Şenol Güneş'in açıklamaları:


"Bu düşünceyle sahaya çıktık. Düşüncemizi de sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Takım oldukça olumlu işler yaptı. Gol hariç futbol adına güzellikler sunduk ama beklemediğimiz bir anda gol yedik. Pozisyonlar bulduk. Oyunun son dakikaları hariç tamamen oyuna hakimdik. İkinci yarı tempo nedeniyle yorgunluk olunca rakip etkili ataklar yaptı. Son bölümde iki forvetle oynadık ve golü bulduk. Hak ettiğimiz 3 puanı alamadık. Son dakikada bile atacağımız gol skoru 2-1 yaparak bize güzel bir ivme kazandırabilirdi ama maalesef olmadı"


"Bu sezon Trabzonspor'un maçlarında kötü yönetim gösteren hakemler bir hafta sonra maç alıyor. Bunları Zekeriya Bey, Yüksel Bey'e iletiyorum. Tam tersine normal maç yönetenleri cezalandırıyorlar. Görüntü bu şekilde. İlker Meral, hemen bizden sonra bir başka büyük maça veriliyorsa, Halis Özkahya, Antalyaspor maçından sonra bir başka maça veriliyorsa, Kuddusi Müftüoğlu ne yaptı ki? Adam küfür etmiş. Maçı normal yönetmiş. Hafta içinde medya eleştirisiyle ceza almış. Hakemin ceza alması önemli değil, bu hakemlere etki eden psikolojik baskıdır. Bugün hakem kontrolü kaybetti. İlker Meral da kaybetti, Halis Özkahya da kaybetti. Ben hiçbir zaman haksız maç aldığımızı düşünmüyorum ama haksız maçlar verdiğimizi düşünüyorum. Kendi oyunumuzu eleştirmeyi çok düşündüğümüz için bunları çok konuşmuyoruz. Hakemin hata yaptığını ben değil çocuk da görüyor. Hakem kendi de biliyor. İkinci yarı lehimize verdiği karardan bile rahatsız oluyorum. Çünkü yanlış veriyor."


"İşimizi yapmaya çalışıyoruz. Bugün de kaybettiğimiz 2 puan var. Onların muhakemesini yapacağız. Hakem yanlış yapsa, bunlar konuşulsa da şartlar ne olursa olsun çalışarak sonuç alacağız. Oyunu bırakmayacağız. Son 3-4 dakikada panikledik. O bölümde kötü bir görüntü verdik"
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt