Seni Cooookk Sewiyoruz Ucheunutulmıycaksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Seni Cooookk Sewiyoruz Ucheunutulmıycaksın
<span style="font-family:Comic Sans Ms">Uche: "En büyük hayalim F.Bahçe taraftarının alkışlarıyla futbolu bırakmak"
1993 yılında ayak bastı Türkiye&#8217;ye... Aradan neredeyse 13 yıl geçti. Bu süreç içerisinde taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kurdu. Centilmenliğiyle, meşhur sakızıyla, ayağı kırıldığındaki soğuk kanlılığıyla hala belleklerimizde olan Uche Okechukwu ( Deniz Uygar) futbol yaşamını Lig A&#8217;da yer alan İstanbulspor&#8217;da sürdürüyor. &#8220;Futbolu Fenerbahçe&#8217;de bırakmak benim en büyük hayalim&#8221; diyen Uche Superspor editörü Ahmet Sivaslı&#8217;nın sorularını yanıtladı:
- İstanbulspor&#8217;un Süper Lige çıkma ihtimali var mı sence?

Tabii ki var. Matemetiksel olarak şansımız devam edene kadar mücadele edeceğiz bu yolda. İyi bir kadromuz var. Hem benim gibi, Boliç ve Abdullah gibi tecrübeli oyuncular var kadroda hem de genç isimler var. Birbirimize destek oluyoruz. Son haftalarda çok iyi oynamaya başladık. Yavaş yavaş potaya gireceğiz buna eminim. Önümüzde uzun bir zaman dilimi var.



- Bir dönem ekonomik problemlerle boğuşuyordu İstanbulspor. Bu yönde bir sıkıntınız var mı?

TMSF İstanbulspor&#8217;u aldıktan sonra ekonomik olarak sorunlarımız ortadan kalktı. Artık kafamız daha dinç. Problemimiz yok. Ücretlerimiz tam zamanında ödeniyor. Şartlarımız daha uygun eskiye nazaran.

- Futbolu ne zaman bırakmayı düşünüyorsun?

Bu yıl benim son sezonum olacak. Futbolda birçok duyguyu tattım. Artık yorulduğumu hissediyorum. Umarım İstanbulspor Süper Lig&#8217;e çıkar bu sezon ve futbolu bırakmam ayrı bir anlam kazanır.

- Futbolu bıraktıktan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?

Teknik direktör olmak istemiyorum. Fakat bir şekilde futbolun içinde olacağım. Futboldan kopamam. Şu an için ne yapacağımı tam olarak kafamda netleştirmedim ama futbolun içinde bir uğraş olacağı kesin. Fenerbahçe&#8217;de bu yönde bir görev alırsam çok çok daha mutlu olurum.

- Futbolu bıraktıktan sonra da Türkiye&#8217;de mi yaşayacaksın?

Evet. Burayı çok seviyorum. Çok alıştım. Başka ülkelere gittiğimde bile buraya hasret kalıyorum.Türkiye&#8217;yi kendi vatanım gibi görüyorum. Tek amacım ölünceye kadar burada yaşamak.

- Ufukta evlilik var mı?

Türk bir aileye damat olarak geleceğim umarım. Şu an çok güzel bir ilişkim var . Evlenip yuva kurmak istiyorum. Türk bir bayanla evlenecek olmak çok güzel bir duyg- Okocha Orta Doğu&#8217;da futbol oynamak istediğini açıkladı. Jay Jay ile görüşüyor musun?

Okocha ile sık sık telefonda konuşuyoruz. Bana da söyledi farklı bir yerlerde futbol oynamak istediğini. Artık yaşlandığını söylüyor ama bana kalırsa hala futboluyla genç bir futbolcu gibi. Türkiye&#8217;de futbol oynamış en iyi, en kaliteli yabancı futbolculardan birisi. Ben isterim ki Türkiye&#8217;ye gelsin ama bu kendi kararı. Ben karışmak istemem. Sanırım yakın bir zamanda da futbolu bırakır.

- Bir dönem Högh ile efsane bir defans ikilisi oluşturmuştunuz. Högh ile görüşüyor musunuz?

Okocha kadar sık sık görüşmüyoruz onunla. En son geçen sezon Türkiye&#8217;ye geldiği zaman görüşmüştük.

- Högh ne işle uğraşıyor?

Jes şu an bir televizyon programında futbol yorumculuğu yapıyor. Hayatından ve yeni işinden gayet memnun.

- Jübile açısından ne düşünüyorsun?

En büyük hayalim Fenerbahçe taraftarlarının alkışları altında futbolu bırakmak. Kadıköy Şükrü Saracoğlu&#8217;nun zeminine tekrar ayak basmak. Eminim ki Fenerbahçe yönetimi bana bu konuda anlayış gösterecektir.

- Senden sonra birçok defans oyuncusu geçti F.Bahçe&#8217;den. Sana göre en iyisi kimdi?

Bu konuda yorum yapamam. Eğer Fenerbahçe&#8217;ye gelmişse zaten onun oyununu tartışamamak gerekir. Önemli bir futbolcudur. Benden sonra gelen her futbolcunun farklı bir karakteri farklı bir oyun anlayışı var. Hepsi de iyiydi.

- Sence bu sezon kim şampiyon olcak Süper Lig&#8217;de?

Tabii ki Fenerbahçe. Bu soruyu sormana bile gerek yok. Sezon sonunu bekleyip göreceğiz.

-Teşekkürler Uche </span>
 


maavii

Üye
gerçekten kalitelive sağlam bir oyuncuydu ben ona deniz demek istiyorum ama...
 
kurt bey

kurt bey

Üye
högh le beraber iyi oynuyorlardı. kalite futbolcuydu ama sevmediğim bi yanı vardı. onca sene türkiyede kaldı, hatta T.C. vatandaşı oldu ama türkçe konuşduğuna hiç şahit olmadım keşke türkçeyi anadili gibi konuşabilseydi.
 

DefectoR

Gerçekten kaliteli bir insandı, Kurtoğlu arkadaşım emin ol ki Türkçeyi biliyodur, Okocha bile gittiğinde Türkçe biliyordu kaldı ki bu adam 13 senedir burda bilmemesi için aptal olması gerek
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ne futbolcuydu be..


Bakalım jübilesi nasıl olacak..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt