"Seneye kral olurum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bRuTaL`

bRuTaL`

Üye
    Konu Sahibi
"Seneye kral olurum"
Fenerbahçemizin İspanyol yıldızı Daniel Güiza, önümüzdeki yıl için iddialı konuştu.enerbahçemizin İspanyol yıldızı Daniel Güiza, önümüzdeki yıl için iddialı konuştu. Son haftalarda ortaya koyduğu performans ve attığı goller sonrasında taraftarın güvenini yeniden kazanan Okçu, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle yaptığı bire bir görüşmelerde, ayrılmak istemediğini dile getirerek, "Beni göndermeyin. Söz veriyorum, önümüzdeki yıl Türkiye Ligi'nde gol krallığına ulaşacağım. Takımın başarısında önemli rol oynayacağım" diye konuştu.

Türkiye'ye büyük umutlarla geldiğini ve sarı lacivertli takımda uyum sorunu yaşadığını anlatan Güiza, oyun sisteminin de kendisini zorladığını ifade ederek şöyle konuştu: "Sezona çok kötü başladık. İlk haftalarda şok yenilgiler aldık. Daha sonra toparlandık. İkinci yarıya çok umutlu girdik. Takım olarak şampiyonluğa inanmıştık. Ancak işler istediğimiz gibi gelişmedi.



Bir şeyler yanlış gitti. Bundan gerekli dersleri çıkaracağımıza inanıyorum. Başarıyı hepimiz istedik. Futbolda bunlar oluyor. Bundan böyle tek hedefimiz taraftarımızın istediği noktaya gelmek. Türkiye'nin en popüler takımında forma giydiğimin farkındayım. Çok kaliteli bir takımız."

Öte yandan Heybeliada Deniz Lisesi öğrencileri dünkü antrenmanı izledi. Öğrenciler idman sonrası Güiza ile hatıra fotoğrafı çektirdi.​
 


BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
seni aralarda oynatıyorlar, takımda ruh yok seneye düzelmezse sen yine aralarda oynarsın ( kötü demiyorum ama çok etkisiz ve zayıf vuruşlu )
 

Doğan

Üye
bu son 3 haftadaki perfortmansı gibi olursa evet olur...
 
legend5858

legend5858

Üye
seni aralarda sıçan gibi oynatıyorlar, takımda ruh yok seneye düzelmezse sen yine aralarda oynarsın ( kötü demiyorum ama çok etkisiz ve zayıf vuruşlu )
seneye FENERBAHÇEMİZ süper olacakkk gs bjk kacacak delik arayacaklarr güizada gol kralı olackk
 

ibrahim

Üye
inşallah süper olursunuz baroş musade eder ise tabiki gol kralı olabilir guiza
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Ben Guiza'ya güveniyorum.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Güiza son 4-5 hafta kendini gösterdi kalmak için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt