Selçuk ve Egemen O'nun yüzünden gitti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Selçuk ve Egemen O'nun yüzünden gitti!
Trabzonspor'un eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Selçuk İnan'ın ayrılması konusunda Başkan Sadri Şener'i suçladı...







Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor'dan bonservis bedelsiz ayrılan Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz konusunda Başkan Sadri Şener'i suçladı. Radyospor'a konuşan Hacısalihoğlu takımın yeniden yapılanması gerektiğini belirterek, "Bir takımın zirveye oynaması için iyi transferlerden çok, uyumlu bir ekip oluşturulmalı. 3 yıl önce bu adımı atmıştık ve bugünkü başarı da o çalışmanın sayesinde geldi. Şimdi yeni bir ekip oluşturmak gerekiyor. Yeni isimlerin takıma ne katacağı belli değil, çünkü Trabzon'a uyum sağlamak çok zor oluyor." ifadelerini kullandı.
Egemen ve Selçuk'un ayrılmasının takımı zora soktuğunu söyleyen Hacısalihoğlu, "Bu iki oyuncunun takımdan ayrılmasında yöneticilik başarısızlığının yanı sıra geçmişte yaşanan bazı olayların da büyük etkisi oldu. Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından Sadri Şener fevri davranışlar sergiledi. Egemen'den kaptanlığı aldı ve Egemen'in Beşiktaş'a gitmesinde bunun etkisi büyük oldu. Egemen de bize bunu söyledi.

Ayrıca Trabzonspor yönetimine 'Beşiktaş'ın bana önerdiği parayı verin, kalayım' dedi ama verilmedi ve gitti. Selçuk İnan konusunda ise kaybedilen bir maç sonrası Sadri Şener 'Yenilgiyi bana değil Selçuk'a sorun' diyerek oyuncuyu toplumun önüne atmıştı. Eğer bu olaylar olmasaydı bu iki futbolcu da kalırdı." dedi.
Sadri Şener'in söylemlerini duruma göre değiştirdiğini de vurgulayan Yener, "Önce 'Selçuk bizim evladımız, takımda kalacaktır' dedi. Sonra Selçuk ayrılınca 'Bir Selçuk gider, 10 Selçuk gelir' dedi. Havaya göre gazel okudu." şeklinde konuştu.
 


мαχ ραуηє

мαχ ραуηє

Üye
Türkiyenin en iyi yerli defansı ve orta sahası
 
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Selçuk Trabzon için büyük kayıp:evet:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
416
El~PisToLeRo
мαχ ραуηє
Cevap
0
Görüntüleme
739
мαχ ραуηє
Kingmortall
Cevap
5
Görüntüleme
413
ismail


Üst Alt