Selçuk İnan geleceği hakkında konuştu!

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Selçuk İnan geleceği hakkında konuştu!
Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Selçuk İnan, kariyerini 3-4 yıl daha sürdürmek istediğini belirterek, "Galatasaray benden ne isterse her zaman o olacak." dedi. Milli futbolcu, sarı kırmızılı takımdaki geleceği hakkında da açıklamalar yaptı.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Galatasaray'ın 33 yaşındaki futbolcusu Selçuk İnan, sarı-kırmızılı takımda çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Aklımda 3-4 yıl daha oynamak var. Çünkü fizik olarak kendimi iyi hissediyorum. Oynadığım mevki itibarıyla 36-37 yaşlarını bulabilirim. Öyle bir düşüncem var." diye konuştu.

Hayatının her anında Galatasaray’ın olacağını aktaran Selçuk İnan, "Galatasaray benden ne isterse her zaman o olacak. Bir yıl daha sözleşmem var ama bu bir sene sonra ayrılacağım anlamına gelmez. ’Kal’ derlerse kalırız, ’git’ derlerse gideriz. Galatasaray’ın olduğu her yerde ben olurum. İlerleyen dönemde Galatasaray’da farklı bir pozisyonda yer almak gibi bir hedefim var. Her zaman futbolun içinde olacağım. Futbolun içinde olduğum sürece de Galatasaray menfaatleri için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırım." şeklinde görüş belirtti.
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Tudor biraz daha takımın başında kalsaydı selçuk şuan 2.lig takımlarındaydı mahfetti adamı
 

MaxipmaN

Üye
emekli edip sahil kasabasına uğurlayalım.
 


Üst Alt