Şebeke Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Özgür Akın

Üye
    Konu Sahibi
Şebeke Sorunu
Merhaba arkadaşlar Nokia 5230 Telefonum var bir kaç ay önce yurtdışından geldi pasaport kaydı yaptırdık ama hala telefonum çalışmıyor arama yapıldığında Şebeke kapsama alanı dışında diyor ve sim kart kaydı yapılamadı diyor yardımcı olabilirmisiniz ?
 


S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Şöyle söyleyeyim. Genel olarak Şebeke kapsama alanında değil diyorsa Turkcell çekmiyor demektir ve Sim kart kaydı yapılamadı diyorsa hattınız açık olmadığı anlamına gelir. Yani sorun bunlardan biri olabilir hattınızı bulunduğunuz bölgede başka bir telefonda denediniz mi ?
 

Özgür Akın

Üye
    Konu Sahibi
Başka telefonlarda var hattımıda başka telefona taktığımda çalışıyor ama sorun şu telefonu bugün kayıt yaptırdık ama hala açılmadı açılmama gibi bir durumu var mı veya bilgi alabileceğim bir Turkcell servis numarası.
 

Özgür Akın

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edebilecek kimse yok mu ?
 
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Şebeke sorunu yazmışsın ama yaşadığın durum şebeke sorunu değil. şebeke sorunu olsa başka bir telefonda hattın çalışmazdı. Senin yurtdışı aldığın cihazın kaydından dolayı bir sorun yaşıyorsun gibi görünüyor kayıt işlemi yaptırdığın yere gitmende fayda var.
 
maxirabit

maxirabit

Üye
2 tane sonuç çıkar;
Hattınız eski yada yıpranmış olabilir.
Eyer pasaport üzerine kayıt yapıldıysa çekmiyorsa bulunduğunuz yerde,çekmiyor da olabilir.
 

Özgür Akın

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yardımlar için Aynı yeri aradık da 2 ile 10 gün içinde açılıyormuş pasaport işlemi sırasında..Belki lazım olur başka birine aklımızda bulunsun.
 


Üst Alt