Seagate’in iOS Uyumlu Kablosuz Depolama Ürünleri Görücüye Çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Seagate’in iOS Uyumlu Kablosuz Depolama Ürünleri Görücüye Çıkıyor
Başarılı depolama ürünleri sunan Seagate, CES etkinliği öncesi yeni ürünleri hakkında merak edilenleri duyurdu.

Veri depolama ürünleri alanında lider markalar arasında yer alan Seagate, yeni ürün ve hizmetlerini duyurdu.

Teknolojinin ilerlemesiyle daha çok veri alanına ihtiyaç olduğu bir gerçek. Bu bağlamda yeni ve stabil ürünlerin daha geniş kapasiteli olarak piyasa sürülmesi kaçınılmaz bir ihtiyaç olduğu bilinmekte. Seagate, bu alanda başarılı ürünleri piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bunlardan ilki ise iOS uyumlu kablosuz depolama ürünü olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni 500 GB kapasiteli kablosuz taşınabilir disk, Apple’ın iPad ve iPhone gibi tabletler ve akıllı telefonlar ile kullanılmak üzere tasarlanmış bir ürünü. Tanıtımı yapılan bu ürünün yeşil,mavi,kırmızı ve beyaz olma üzere farklı renk seçenekleride mevcut. Otomatik yedekleme gibi farklı özellikleri kullanıcısına sunan ürünün Ocak ayı itibariyle 129 $ fiyat ile satışa çıkması bekleniyor.


Duyurulan diğer bir hizmet ise Seagate Personal Cloud . Mobil uygulamasının da mevcut olduğu sisteme kullanıcılarının bilindik yedekleme ihtiyaçlarının kolay ve ulaşılabilir şekilde yapılabilecek. Uzaktan erişim imkanı ve HD player seçeneklerininde sunulduğu bulut hizmeti CES 2015 kapsamında daha detaylı tanıtılacağı gelen bilgiler arasında.

Şirketin iddialı olduğu ürünlerden biri de dünyanın en ince 500GB taşınabilir diskinin satışa çıkaracak olması. Beklentileri karşılama noktasında tasarım ve dizaynı açısından oldukça beğeni kazanacağı düşünülen ürünün 7 mm kalınlıkta olması ise ayrı bir konu. İnce tasarım ve daha az yer kaplaması açısından meraklılarına, Ocak ayı sonunda 99,99 $ fiyat etiketiyle ilk olarakAmazon.com üzerinden satışına başlanacağı gelen bilgiler arasında .

 

Benzer Konular



Üst Alt