SE Xperia Arc S'te Poweramp müzikleri görüyor , orjinal müzik çalar görmüyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sergen123

Üye
    Konu Sahibi
SE Xperia Arc S'te Poweramp müzikleri görüyor , orjinal müzik çalar görmüyor :(
Arkadaşlar müzik atıyorum müzik çalar görmüyo , xperia çağrı merkezini aradım fabrika ayarlarına dön dediler döndüm ve o an sd kartta olan şarkılarım geldi sonra 2 tane daha şarkı attım onları yine görmedi powerampı indirdim o şarkıları görüyor ama telefonun orjinal müzik çaları görmüyor kafayı yicem yardım edin lütfen :(
 


yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
seçeneklerden müzik kütüphanesine tıkla ve yenile de..nokia da böyle yapılıyor androidte tam olarak öyle mi bilmiyorum yine de k.bakma yani....
 
Xelord

Xelord

Üye
Xperia Ray, aynen ben de gıcığım o olaya çözümünü bilmiyorum ama fabrika ayarıyla filan alakası yok, o merkezdekiler de bilmiyormuş sıkmış :P .
-Ben playerpro kullanıyorum, kendi müzik çalarından daha iyi bence.
 

sergen123

Üye
    Konu Sahibi
Hocam daha cuma günü aldım telefonu gucır gıcır neden böyle yapıyo kimse bilmiyomu yani kos koca sonyde ? :)
 
Xelord

Xelord

Üye
Tamamen müzik çalar programanının dandik olduğunu düşünüyorum, ben beğenmiyorum açıkcası. Hatta telefonu rootladım, sildim kendi müzik çalarını, playerpro kullanıyorum albüm kapakları widgetlar kilit ekranı olayı filan gayet güzel bence :) Özelliklede video açması ve ekran kapalıyken videonun sürdürülebilir olması çok iyi.
 
Xelord

Xelord

Üye
3.kez yazıyorum sabah 2kez yazdım ama sanırım gitmedi giden kutumda görünmüyor mesaj diyordum ki şimdi yeni fark ettim sorun ben de değilmiş. Senin posta kutun dolu olduğundan ben mesaj gönderemiyorum. Neyse Burdan yazıyorum:
Root yapmıyorsun o zaman garanti dışı kalmasın cihazın. Playerproyu yüklüyorsun onu kullanıyorsun. Telefonun kendi müzikçaları da kalacak, silemezsin(çünkü rootlamadan silinmiyor, zaten silmene gerek de yok, sana bir zararı olmaz.)
Ya da powerampyi de kullanabilirsin. O da iyi. (Ama powerampnin deneme sürümünü kullanabilirsin ya da satın alırsın orijinalini bence gerek yok parana yazık.)
Playerpro da paralı ama onu internetten bulup indirebilirsin şöyle anlatıyım:
Googleda aratıyorsun playerpro v2.44 apk diye.
.apk uzantılı dosyayı indirip telefona kuruyorsun bitiyor.
Dosya yöneticisi gerek tabi sana eğer indirmediysen bir dosya yöneticisi: X-plore indir. Her işini görür. GooglePlayde ücretsiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt