Scolari "Lampard kalacak." dedi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Scolari "Lampard kalacak." dedi!
Felipe Scolari, Frank Lampard'ın Inter'e transfer olacağı söylentileriyle ilgili olarak ortaya atılan iddialara noktayı koydu...
Yeni sezon hazırlıklarını Çin'de sürdüren İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de teknik direktör Luiz Felipe Scolari, Frank Lampard'ın Inter'e transfer olacağı söylentileriyle ilgili olarak, yıldız futbolcunun kesinlikle takımda kalacağını söyledi.

İtalya Şampiyonu Inter'e transfer olup olmayacağı aylardır tartışılan Chelsea'nin İngiliz yıldızı Frank Lampard konusunda bir açıklama da İngiliz ekibinin yeni teknik direktörü Luiz Felipe Scolari'den geldi.

Portekizli teknik adam Scolari, konuyla ilgili sorulara, "Frank bizimle kalıyor. Bitti" diyerek sert tepki verdi. Scolari, "2 gün önce Lampard'ın bizimle burada olduğunu, antrenmanlara katıldığını ve takımın bir parçası olarak çok iyi oynadığını söyledim. Bu futbolcu üzerine çok fazla spekülasyon var ve 31 Ağustos'a kadar daha çok spekülasyon olacak" diye konuştu.

Bu arada İngiliz basınında çıkan haberlerde, Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun her fırsatta takımda görmek istediğini söylediği eski öğrencisi Frank Lampard'ın Chelsea'yle sözleşme yenileyeceği ve uzun vadeli bir kontrat yapacağı belirtiliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt