Schuster'in büyük ayıbı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Schuster'in büyük ayıbı
Beşiktaş'ın Alman çalıştırıcısı dün foto muhabirlerine verdiği pozla herkesi şaşırttı. Schuster, görüntülendiği için sinirlenerek yaptığı hareket nedeniyle yardımcılarından uyarı aldı



Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster, basında çıkan rotasyon eleştirileri nedeniyle son günlerde gergin günler geçirirken dün sabahki idmanda foto muhabirlerine ilginç (!)pozlar verdi.
Trabzonspor-Beşiktaş maçından sonra düzenlenen basın toplantısında İstanbullu bir gazetecinin rotasyon sorusuna "Siz Trabzonlular bunu anlayamazsınız, çünkü Avrupa'da yoksunuz" diye yanıt veren Alman hocanın, dün de kendisini çeken foto muhabirlerine utanç sınırlarını zorlayan cinsten bir poz vermesi şaşkınlık yarattı.
Takımın kondisyon çalışması yaptığı sırada yardımcılarıyla sohbet eden Schuster'in, tıpkı sabah yatağından kalkmış gibi vücudunu esnettiği sırada foto muhabirlerinin kendisini çektiğini fark edince, elini şortunun üzerine götürerek bilinçli bir şekilde poz verdiği görüldü. Alman hocanın bu pozunu kaçırmayan foto muhabirleri peş peşe deklanşörlere basarken, akıllara Pascal Nouma geldi. Fransız oyuncu, Fenerbahçe ile oynanan bir derbi maçında attığı golden sonra elini şortunun içine sokarak poz vermişti. Dönemin Beşiktaş kulübü başkanı Serdal Bilgili ise bu olaydan sonra Fransız futbolcuyla yollarını ayırmıştı.
Foto muhabirlerine Pascal Nouma tarzında poz veren Bernd Schuster, bu olaydan beş dakika sonra yardımcılarının uyarısıyla hâlâ resimlerinin çekildiğinin fark edilmesine üzerine, foto muhabirlerine sempatik şekilde gülümseyerek poz verdi.


İspanya sabıkaları
Trabzon'daki "Siz anlamazsın" çıkışı ve dünkü hareketi ile herkesi şaşırtan Schuster'in, İspanya'daki yüklü bir sabıka dosyası bulunuyor.
Real Madrid'de görev aldığı dönemlerde, gazeteciler, teknik direktör ve politikacılar tarafından mahkemeye verilen Alman hocanın potları TV'ler tarafından klip haline de getirilmişti.
İşte, Schuster'in, İspanya'daki incileri:
"Hocayı eleştirmek moda oldu. . Böylesine seçkin bir meslekte ben de bir gün çalışmak isterdim (Medyayı kast ediyor)".
"Hakem hangi bölgenin ? Katalan degil mi ? Fazla söze gerek yok (Kaybettiği bir maç sonrası)".
"Futboldan anlamayan kişiler futboldan geçinip, her konuda söz sahibi oluyorlar".
"Siz bu durumuma kızgınlık mı diyorsunuz. Daha kızgın halime tanık olmadınız. Kızdığım zaman sizi nelerin beklediğini tahmin edemezsiniz (Kulüp yönetimine mesaj yolladığı zaman)".
"Senin kadar futboldan anlamadığım için bu soruya yanıt veremeyeceğim (Bir gazetecinin'Yarın mağlup olunca istifanızı verecek misiniz?' sorusuna verdiği yanıt".

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt