Schuster: "Bayern ile Real arasında fark var"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Schuster: "Bayern ile Real arasında fark var"
Real Madrid'in sembol isimlerinden Bernd Schuster, Real Madrid ile Bayern Münih'i kıyasladı. Schuster, iki takım arasındaki en önemli fark olarak, Madrid savunma hattındaki üstünlüğü olduğunu belirtti.

Kicker'a yaptığı açıklamada iki takımın savunma güçlerinin farklı olduğunu belirten 52 yaşındaki isim, "Bayern Münih ile Real Madrid arasında fark var. Bunun en önemli nedeni ise İspanyol ekibin daha güçlü bir savunma hattına sahip olması. Sergio Ramos ve Pepe, Boateng ve Badstuber'den daha güçlü oyuncular." şeklinde konuştu.

İki takımın hücum hattının ve orta sahalarının eşit güçte olduğunu belirten Schuster, "Bir tarafta Cristiano Ronaldo, Di Maria, Benzama, Mesut Özil ve Kaka var. Diğer tarafta ise Arjen Robben, Franck Ribery, Thomas Müller, Toni Kross ve Schwinsteiger gibi isimler var. Bence bu iki takımın hücum ve orta saha seviyesi arasında fark yok. Aynı şeyi kalecileri için de söyleyebiliriz." dedi.

Real Madrid'in en kilit oyuncusu olarak Xabi Alonso'yu gördüğünü söyleyen teknik adam, "Jupp Heynckes bu maçlarda Xabi Alonso'yu durdurmak zorunda kalacaktır. Xabi defansla hücum arasında köprü görevi görüyor. Aynı görevi Bayern'de Tonis Kroos yerine getiriyor. Mesut'a da onu durdurma görevi düşüyor." diye konuştu.

İki takım arasında oynanacak ilk maç Bayern Münih'in sahasında 17 Nisan'da yapılacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
398
tifazcik
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
330
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
273
Haydar


Üst Alt