Scholes varken Semih bebekti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Scholes varken Semih bebekti!


[h=2]1993 yılından bugüne değişmeyen iki isim Ferguson ve Scholes'tu. Onların Galatasaray kâbusu yaşadığı dönemde henüz 2 yaşında olan Semih ile Emre, United'a Old Trafford'da bu kez rakip oldu.[/h]
Devler Ligi’nde Galatasaray, ikinci Old Trafford seferinde Manchester United’ın bir kez daha konuğu olurken sahada ve kenarda o dönemden bugüne değişmeyen isim Paul Scholes ile teknik direktör Sir Alex Ferguson’du. 19 yıl önce Sarı-Kırmızılılar’ın Manchester’la İngiltere’de 3-3 berabere kaldığı maçın kadrosunda yer alan ve o zaman 18 yaşında olan Scholes, dünkü mücadelede sahaya ilk 11’de çıktı. Şimdi 37 yaşında olan tecrübeli oyuncu, 19 yıl öncesi gibi yine dimdik ayaktaydı ve sahada basmadık yer bırakmadı. İngiliz ekibinin teknik direktörü Ferguson da, yine aynı hırsı ve isteğiyle yedek kulübesindeydi.

Henüz doğmamışlardı...

Bu iki efsane ismin temsilcimize karşı mücadele ettiği dönemde henüz 2 yaşında olan 21 yaşındaki Semih Kaya ve sonradan oyuna giren Emre Çolak, muhtemelen sadece eski televizyon görüntülerinden hatırladığı 1993 yılındaki maçta gördüğü isimlere karşı, bu kez rakip olarak Old Trafford Stadı’nda sahada yer aldı. Ayrıca şu an 70 yaşında olan Ferguson’un 1986’da göreve başladığı dönemde ne Semih ne de Emre henüz dünyaya gelmemişti.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
292
DiaBLoS
phasan
Cevap
2
Görüntüleme
490
phasan
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
447
Kingmortall


Üst Alt