Schalke galibiyete hasret

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Schalke galibiyete hasret


Almanya Bundesliga'da sezona çok iyi başlayan Schalke, son haftalarda ise hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Sahasında Freiburg'u konuk eden Schalke, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.
Geçtiğimiz hafta da aynı skorla Stuttgart'a mağlup olan ev sahibi Schalke 04, Bundesliga'daki galibiyet hasretini 6 maça çıkardı.
Maça iyi başlayan Schalke, 20. dakikada Jefferson Farfan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak bu gole cevap, sadece 6 dakika sonra geldi. Freiburg, mücadelenin 26. dakikasında Jan Rosenthal'ın kaydettiği golle skora 1-1'lik eşitliği getirdi.
Beraberlik golünün ardından daha organize bir oyun sergileyen Freiburg, 32'inci dakikada Jonathan Schmid'in golüyle 2-1 öne geçmeyi başardı. Mücadelenin ilk devresi de konuk takımın üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıda oyundaki kontrolünü tamamen yitiren Schalke, beraberliği ararken savunma güvenliğini elden bıraktı. Freiburg, 31'inci dakikada yine Rosenthal'in golüyle skoru 3-1'e getirdi.
Karşılaşmanın kalan dakikaları ise gollere değil, gerginliğe sahne oldu. 2 gole imza atan Rosenthal, 81'de ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 82'de ise Klaas-Jan Huntelaar oyundan atıldı.
İki takımın da 10'ar kişi tamamladığı maçta Freiburg, sahadan çok önemli bir galibiyetle ayrıldı. Schalke ise 5 maçlık galibiyet hasretini dindiremedi ve 6 maça çıkardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
3
Görüntüleme
249
orgeneral2203
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
237
Eren Değerli
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
312
ANIL


Üst Alt