Saviola: "Valencia karşısında muhteşemdik"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Saviola: "Valencia karşısında muhteşemdik"
Malaga'nın Arjantinli yıldızı Javier Saviola 4-0 kazandıkları Valencia maçını değerlendirdi ve Malaga kariyeri hakkında konuştu.

Malaga, Cumartesi gecesi oynanan karşılaşmada Francisco Portillo, Saviola, Roque Santa Cruz ve Isco'nun golleriyle sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılarak ligde 4. sıraya yükselmişti.

Maçın ardından gazetecilere konuşan Saviola, "Valencia karşısında hata yapmamamız gerektiğini biliyorduk. Takım olarak dengeli ve güçlü bir kadroya sahipler. Sahanın her bölgesinde çok iyi bir oyun sergiledik. Üst düzey bir mücadele ortaya koyduk. Lige yaptığımız bu iyi başlangıcı sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz." yorumunu yaptı.

Transfer döneminin son gününde Benfica'dan Malaga'ya transfer olan oyuncu burada mutlu olduğunu belirterek, "Malaga beklentilerimi karşılayan bir kulüp. Kendimi burada çok rahat hissediyorum." ifadelerini kullandı.

La Rosaleda Stadyumu'nun zeminin oyuncular için problem yarattığını da söyleyen Saviola kendilerinden çok rakiplerin bu durumdan etkilendiğini belirterek, "Bu zemin de futbol oynamak gerçekten zor. Özellikle Valencia'nın sahada ne kadar zorlandığını hepimiz gördük." şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt