Satılık Nokia 808 Pureview Faturalı, Full, Temiz (649 TL)

Sponsorlu Bağlantılar

ercan1980

ercan1980

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Nokia 808 Pureview Faturalı, Full, Temiz (649 TL)

Cihaz hakkında söylenecek fazla birşey yok aslında. 1500-2000 tl'lik telefonların ve birçok slr makinaların kamerasını çok rahat alt edebilecek41megapixellik bir kamerası var. Özellikle pureview modunda çekilen resimlerde hiçbir flulanma yada parazitlenmeye rastlayamazsınız. Gerçekten mükemmel ötesi bir kamerası var.

Bundan ayrı belle fp2'ye birçok yeni özellik eklenmiş. Büyük ekran HDMI modu, Araç Modu, DLNA Oynatıcı vs. gibi. Symbian öldü diyenlere inat Nokia, tüm ihtiyaçları karşılayabilecek özellikleri bu telefona eklemiş. Özellikle tek tuşla el fenerini aktif etme özelliği ve fm transmitter olayı bir harika.

Cihaz NokiaCom A.Ş garantilidir. Aralık 2012'de satın alınmıştır. 15 ay daha garantisi devam etmektedir. Faturası vardır. Rengi beyazdır. Kasada ve ekranda tek 1 çizik bile yoktur. Hatta ekran üzerindeki orjinal stickeri çıkarılmadan kullanılmıştır. Kutu içeriği tamdır ve orjinal kutusunda gönderilecektir. Sıfır cihazlardan farksızdır. İmei kopyalama olasılığı olduğundan (ilanda yazılmayan bir durumla karşılaşmanız dışında) geri iade alınmayacaktır!
Lütfen satın almadan önce aklınıza takılan herşeyi sorunuz. Teşekkürler

 


By_Casparov

By_Casparov

Üye
fiyatı da çok uygun.
 
kraldost

kraldost

Üye
gerçekten beğendiğim bir telefon alırsam sırf kamerası alabilirim bir gün
 
ercan1980

ercan1980

Üye
    Konu Sahibi
SATILMIŞTIR!
 


Üst Alt