valadeut
Üye
SATILIK LAPTOP SADECE 325 tl
AMİLO A1655G
MADE IN GERMANY
-1,5 Gb DDR333 notebook ram
(orjinali 512 mb idi, sonradan 1,5 gb'a yükselttim yukarıda seçeneklerde 1,5 gb seçeneği olmadığı için 2 gb diye girildi)
-15,4" ekran
-128 MB paylaşımlı ATI Mobility Radeon Xpress 200 ekran kartlı (max 256 mb)
-1x S-Video çıkışı.
-4.1 SD/MS/MMC/MSPRO kart okuyucu
-Bataryası normal kullanımda en az 1 saat gitmektedir.
-Orjinal Windows XP Home işletim sistemi. ( Windows 7 Home Basic ile kullanılması tavsiye edilir.)
-Bilgisayar sorunsuz çalışmaktadır.
-Hiç bir donanımsal arızası yoktur.
-Normal kullanımdan kaynaklı kılcal çizikler vardır, ancak İncelediğinizde hiçbir görsel sorun teşkil etmemektedir.
-Bilgisayarcı Ram değiştirme sırasında alt kasanın ön tarafındaki 2 vida yuvasında sorun oluşturmuş ama bilgisayarcı tarafından yapıldı .(çalışması için bir sorun teşkil etmemektedir.)
-Çantası yanında hediyemdir.
-Kullanım kılavuzu,
-Orjinal xp driver CDsi,
-Ekran kartı Win 7 driver'ı Pc içine dosya olarak atılacaktır.
-Sadece Ankara içine elden satış yapılır. ÖNCE HAVALE SONRA KARGO KABUL EDERSENİZ İL DIŞINADA YOLLANIR.
-Donanım değişikliği yapılmasına karşı veya içinden parça çalınmasına karşı hiçbir şekilde geri iade alınmayacaktır pcde var olan olmayan herşey açıkca yazılmıştır.
-Pazarlık SÜNNET’tir. Pazarlık payı vardır.
-Sorularınız için pm atabilirsiniz gün içinde cvplanacaktır
ilanın resimlerini linkte görebilirsiniz:
ceptel: 05377910855
BİZDE YALAN YOK NE VAR NE YOK YAZDIK. ÜSTÜNE PARA VERİP ALABİLECEĞİM ÜST MODEL LAPTOPLARLA TAKAS TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİLİR.
AMİLO A1655G
MADE IN GERMANY
-1,5 Gb DDR333 notebook ram
(orjinali 512 mb idi, sonradan 1,5 gb'a yükselttim yukarıda seçeneklerde 1,5 gb seçeneği olmadığı için 2 gb diye girildi)
-15,4" ekran
-128 MB paylaşımlı ATI Mobility Radeon Xpress 200 ekran kartlı (max 256 mb)
-1x S-Video çıkışı.
-4.1 SD/MS/MMC/MSPRO kart okuyucu
-Bataryası normal kullanımda en az 1 saat gitmektedir.
-Orjinal Windows XP Home işletim sistemi. ( Windows 7 Home Basic ile kullanılması tavsiye edilir.)
-Bilgisayar sorunsuz çalışmaktadır.
-Hiç bir donanımsal arızası yoktur.
-Normal kullanımdan kaynaklı kılcal çizikler vardır, ancak İncelediğinizde hiçbir görsel sorun teşkil etmemektedir.
-Bilgisayarcı Ram değiştirme sırasında alt kasanın ön tarafındaki 2 vida yuvasında sorun oluşturmuş ama bilgisayarcı tarafından yapıldı .(çalışması için bir sorun teşkil etmemektedir.)
-Çantası yanında hediyemdir.
-Kullanım kılavuzu,
-Orjinal xp driver CDsi,
-Ekran kartı Win 7 driver'ı Pc içine dosya olarak atılacaktır.
-Sadece Ankara içine elden satış yapılır. ÖNCE HAVALE SONRA KARGO KABUL EDERSENİZ İL DIŞINADA YOLLANIR.
-Donanım değişikliği yapılmasına karşı veya içinden parça çalınmasına karşı hiçbir şekilde geri iade alınmayacaktır pcde var olan olmayan herşey açıkca yazılmıştır.
-Pazarlık SÜNNET’tir. Pazarlık payı vardır.
-Sorularınız için pm atabilirsiniz gün içinde cvplanacaktır
ilanın resimlerini linkte görebilirsiniz:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ceptel: 05377910855