Sarımsaklı Dip tarifi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Sarımsaklı Dip tarifi
Sarımsaklı Dip tarifi

için Malzemeler :

• 200 gr. beyaz peynir
• 125 gr. kurutulmuş domates
• 100 gr. ceviz içi
• 2 baş sarmısak
• 2 tatlı kaşığı zeytinyağ
• 1 tatlı kaşığı kekik
• 4 yemek kaşığı kremşanti
• Tuz Sarımsaklı Dip

yemeğinin hazırlanışı:

</STRONG>2 baş sarmısağı diş diş ayırıp soymadan, uç kısımlarını 1 cm. kalınlığında kesin. Kestiğiniz yüzeylere zeytinyağı damlatın. Sarmısak dişlerini kesilmiş uçları yukarı gelecek şekilde alüminyum folyoya dizip sarın. Önceden 200 derece ısıtılmış fırında 30-40 dakika pişirin. Folyadan çıkartıp ılımaya bırakın ve yumuşamış içleri sıkıp çıkartın.

Domatesleri ince ince kıyın. Cevizleri hafif ateşte pembeleştirin. Soğuyunca derin dondurucu torbasına koyun, merdane yardımı ile üzerinden geçerek ufalayın. Beyaz peyniri ufalayın, taze kutu peyniri, sarmısak ve 4 yemek kaşığı kremşantiyi katın. Mikserde düzgün bir karışım oluncaya kadar karıştırın. Ceviz, domates ve kekik ilave edip yedirin. Ekmek üzerine sürüp servis yapın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Gulu Gulu
Cevap
2
Görüntüleme
462
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
382
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
335
Gulu Gulu
SpyChef
Cevap
1
Görüntüleme
662
Marco Laren
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
2K
Murat Alper


Üst Alt