Sapığın çocukları anlattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Sapığın çocukları anlattı


15/5/2008



Sapık, kendi kızına tecavüzden 6 çocuk edindi. Hem kurban Elizabeth, hem de o çocuklar duygularını anlattılar. Bakın neler söylediler;
Fritzl'in 18 yaşından bu yana tutsak olarak tuttuğu kızı Elizabeth'ten dünyaya gelen yedi çocuğundan Felix, Lisa ve Stefan hazırladıkları resimlerle duygularını dünyayla paylaştı.

Avuç içlerini bir kağıda çizerek, içine ne hissettiklerini yazan talihsiz çocuklar, yerel yönetimin ve halkın verdiği desteğe teşekkür etmek amacıyla böyle bir şeye ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Resimlerde 19 yaşındaki Stefan, "Özgürlük ve aile en büyük iki değer. Güneşi, temiz havayı ve doğayı seviyorum" şeklinde duygularını aktarırken, 16 yaşındaki Lisa şöyle diyor: "Sevgi, mutluluk ve sağlık. Her şey güzel olacak."

Beş yaşındaki Felix ise özgürce arakadaşlarıyla top oynamak ve yüzmek istediğini ifade ediyor. Araba sürmek, koşmak istediğini belirtiyor... Fritzl'in 24 yıl boyunca hapsettiği kızı Elisabeth de kızı Kerstin'in acilen iyileşmesi için yalvarıyor. "Onu çok seviyorum ve tüm ailemin bir an önce iyileşmesini istiyorum" diyor...

Çocukların çizimleri Avusturya'nın en büyük meydanına asılacak.






 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

NEXUS
Cevap
0
Görüntüleme
332
NEXUS
SorgulayanAdam
Cevap
8
Görüntüleme
1K
SorgulayanAdam
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
590
Haydar


Üst Alt