sapan yapacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgi_sahin

sevgi_sahin

Üye
    Konu Sahibi
sapan yapacağım
Sapan yapacağımAdamın biri aklını sapanla bozmuş. Nerde bir karış lastik bulsa hemen sapan yapıp evlerin camına taş atıyormuş. Sonunda akıl hastanesine kapatmışlar. Gel zaman git zaman adam bir gün başhekimin odasına gitmiş "ben artık akıllandım, beni çıkarın" demiş.
Başhekim: - "Peki seni çıkarırsak ne yapacaksın?"
- "Evleneceğim."
- "Evlenince ne yapacaksın?"
- "Gelini alıp gerdek odasına getireceğim."
- "Sonra?" - "Önce duvağını sonra gelinliğini çıkaracağım...
" Doktor heyecanlanmış:
- "Sonra, sonra?" - "Sonra sütyenini çıkaracağım.."
- "Eee sonra?"
- "Sonra külotunu çıkaracağım..
" Doktor iyice heyecanlanmış artık:
- "Anlat ,anlat sonra?"
- "Külotunun lastiğini çıkarıp sapan yapacağım..."

Altun.

Altun.

Üye
fıkra güzel ama tepki alacak.
demedi demeyin

Altun.

Altun.

Üye
bu arada sevgi_sahin sen daha öncede tepki toplamıştın diye hatırlıyorum

jöly

Üye
yeter ama artık..senin bu tarz konularından ben sıkıldım..bu forum sitesinde cinsel içerikli konu açılımı yasaktır..sana bu tarz konu açmamanı söylemiştik..ama sen ısrarla devam ediyorsun..:sinir:sinir:sinir:sinir

Altun.

Altun.

Üye
yeter ama artık..senin bu tarz konularından ben sıkıldım..bu forum sitesinde cinsel içerikli konu açılımı yasaktır..sana bu tarz konu açmamanı söylemiştik..ama sen ısrarla devam ediyorsun..:sinir:sinir:sinir:sinir

ben demiştim ama jöly haklı

sublieutenant

sublieutenant

Üye
yorum yok ama o kadarda cinsl içerikli değil bence... haberlerde daha kötüleri çıkıyor....

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Maxicep forum kuralları gereği bu tarz içeriklerin yayınlaması yasaktır. sevgi şahin arkadaşımız bu konuda daha önce uyarılmıştı. bu konu kapatılmış olup adı geçen arkadaşımız 3 gün süreyle siteye girememe cezası almıştır.. cezaya neden olan tutum tekrarlanırsa sürekli ban sebebi olacağını belirtmek isterim.

iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt