SANDISK DİSK YAZMA KORUMASI KALDIRMA

Sponsorlu Bağlantılar

R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
    Konu Sahibi
Mini partition mu neydi öyle bir şey vardı onu deneyin. mini partition işletim sistemi kurar gibi flash belleğe yazdırıp flash bellketen boot ediyordun bilgisayari kurulum ekranı gibi diskleri yonetebiliyorsunuz.
denedim read only yazıyor flashımda olmuyor

R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
    Konu Sahibi
Flash bellek çöpe gitti , uğraşmaktan saç kalmadı , ilginenlere teşekkürler...

• Üzüldüm
Tepkiler: by berk, XXXturi01 ve gonyalı

Cadillac34

Üye
Benim de Western Digital 500 GB harici harddisk var. İçindeki dosyaları göremiyorum. Sürekli biçimlendir hatası veriyor. MiniTool bu sorunu çözer mi?

XXXturi01

XXXturi01

Üye
Benim de Western Digital 500 GB harici harddisk var. İçindeki dosyaları göremiyorum. Sürekli biçimlendir hatası veriyor. MiniTool bu sorunu çözer mi?
Farklı disk programları çok işe yaramıyor bu durumda. Birde bu harddisk yere düşertmiş veya üstüne mıknatıs kulaklık telefon koyduğunuz için bozulmuştur. Harddiskler çok sağlam değil. En iyisi servise göndermek

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve Cadillac34

Cadillac34

Üye
Farklı disk programları çok işe yaramıyor bu durumda. Birde bu harddisk yere düşertmiş veya üstüne mıknatıs kulaklık telefon koyduğunuz için bozulmuştur. Harddiskler çok sağlam değil. En iyisi servise göndermek
15-20 senelik harddisk. Tam tarihini bilmiyorum. Ben almadım zaten. Bu saatten sonra hangi servis bakar ki? Sandisk marka ürünleri oldum olası sevmiyorum. Çok sorun çıkartıyor. Seagate File Recovery programı ile kurtarma yapmıştım ama resimleri, videoları, müzikleri gördüğü halde kurtarmadı. Ne lanet ürünmüş bu sandisk

• Şaşırdım
  • Düşünceli
Tepkiler: XXXturi01 ve gonyalı
XXXturi01

XXXturi01

Üye
15-20 senelik harddisk. Tam tarihini bilmiyorum. Ben almadım zaten. Bu saatten sonra hangi servis bakar ki? Sandisk marka ürünleri oldum olası sevmiyorum. Çok sorun çıkartıyor. Seagate File Recovery programı ile kurtarma yapmıştım ama resimleri, videoları, müzikleri gördüğü halde kurtarmadı. Ne lanet ürünmüş bu sandisk
Tabi 15-20 senelikse illa ki sorun çıkarır. Dönmekten ölmüştür. At gitsin boşver

myth_237

myth_237

Üye
Şimdi konuya şöyle girmiş olayım. Bahsi geçen disk eğer denildiği gibi 15 - 20 senelik olsa da üzerinde bir hata yoksa her türlü çalışır. Eğer dosya sistemi RAW a döndüyse şayet low level format ile sıfırlanıp tekrar hayata döndürülebilir. Minitool partition wizard'da iş görür. Maksat içerisindeki verileri almaksa şayet işe yarar. Programın nasıl kullanıldığını anlamak içinde bir video bırakıyorum. Yıllardır çöken dosya sisteminden verilerimi bu programla kurtarırım. Hem güçlü hemde ücretsizdir.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34 ve gonyalı

Cadillac34

Üye
Benim derdim sıfırlamak değil, içindeki verileri kurtarmak. Ben genelde hep Recovery programları kullandım. Sandisk hafıza kartları da sıkıntı, class 10 bile sıkıntı. Gene Recovery programları ile hafıza kartındakileri kurtardım. Tam kurtardım mı orasını bilmiyorum. Size tavsiyem Sandisk sakın ha sakın almayın. Sonra benim gibi uğraşırsınız.

Text disk tam olarak ne gibi avantajları var? Recovery tarzı birşey mi?

Üst Alt