San Antonio Spurs süpürdü

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
San Antonio Spurs süpürdü
NBA’de San Antonio Spurs deplasmanda Utah Jazz’ı 87-81 mağlup ederek seride durumu 4-0 yaptı ve adını Batı Konferansı yarı finaline yazdırdı.

NBA’de yarı final vizesi alan ikinci takım San Antonio Spurs oldu. EnergySolutions Arena’da Utah Jazz’a konuk olan Spurs, rakibini 87-81 yendi ve seride durumu 4-0’a getirdi. Rakibini süpürerek tur atlayan Spurs, Batı Konferansı yarı finale yükselen ikinci takım oldu.Karşılaşmanın ilk çeyreğini San Antonio 22-19 önde kapattı. İkinci çeyrekte de oyunun kontrolünü elinde tutan Teksas ekibi, soyunma odasına 50-42 üstün gitti. Üçüncü çeyrekte iki takım da skor üretmekte zorlandı. Son bölümde Manu Ginobili’nin üst üste kaydettiği 3 sayılık basketlerle üstünlüğünü koruyan San Antonio, son çeyreğe de 10 sayılık avantajla girdi. Son çeyrekte de rakibinin arayı kapatmasına izin vermeyen Spurs, salondan 87-81’lik skorla galip ayrıldı.
San Antonio’da kenardan gelen Manu Ginobili 17 sayı, 4 ribaund ve 1 asistle galibiyette kilit rol oynarken, Tony Parker 11 sayı, 3 ribaund, 2 top çalmayla, Tim Duncan da 11 sayı, 5 ribaund ve 3 blokla oynadı.
Ev sahibi ekipte maça kenarda başlayan Enes Kanter, 7 dakika süre aldığı maçı 2 sayı ve 2 blokla tamamladı. Al Jefferson 26 sayı, 10 ribaund, 2 asist ve 2 blokla, Paul Millsap 19 ribaund, 10 sayı, 2 blok, 2 asistle, Derrick Favors da 16 sayı, 10 ribaund, 2 top çalma ve 2 blokla mücadele etti.
 

Benzer Konular



Üst Alt