samsunsporda şokkkkk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
samsunsporda şokkkkk
SAMSUN (İHA) - Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında Vestel Manisaspor ile kendi sahasında 1-1 berabere kalan Samsunspor'da Teknik Direktör Şaban Yıldırım görevinden istifa etti.


Karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında istifa ettiğini açıklayan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, "Yönetim kuruluna istifamı sunacağım. Burada da istifa ettiğimi açıklıyorum" dedi. Takımın iyi bir seviyeyi yaklaştığını, bundan sonra gelecek hocanın işinin kolaylaştığını belirten Yıldırım, "Taraftar tepki göstermekte haklı. Takımlarını daha iyi görmek istiyorlar. Bu durumun sorumluluğunu birisinin alması gerekirdi. Her zaman yaptığımız gibi yine sorumluluğu biz alacağız. Çünkü daha iyi hale gelememişse ve daha fazla puan toplayamamışsa bunun sorumlusu benim. Bu sorumluluğumun gereğini yerine getiriyorum. Görevimden istifa ediyorum" dedi.
Bu arada Teknik Direktör Şaban Yıldırım'ın basın toplantısı düzenlediği sırada bir gazetecinin, "Takıma transfer gerekiyor mu?" şeklindeki sorusuna araya giren bir başka gazeteci, "Adam istifa ettiğini açıklıyor sen transfere gerek var mı soruyorsun. Öyle soru olur mu?" diye tepki gösterdi. Her iki gazeteci arasında yaşanan söz düellosu basın toplantısının ardından kavgaya dönüştü. Gazeteciler birbirilerine yumruk, tekme ve sandalyeler ile saldırdı. Diğer gazetecilerin araya girmesiyle kavga büyümeden önlendi.


Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş de, teknik direktör Şaban Yaıldırım'ın istifa etmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Deplasmanda iyi bir oyun çıkardıklarını anlatan Eriş, "Deplasmanda oynamamıza rağmen çok gol pozisyonu bulduk. Ancak yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Mücadele, istek ve arzu olarak oyuncularım iyi şeyler yaptılar. Alınan bu sonuçla moral olarak iyi yerlere geldik. Oyuncularım elinden geleni yaptılar. Kendilerini kutluyorum" diye konuştu.
Öte yandan Samsunspor-Vestel Manisaspor maçını Teknik Direktör Bülent Ünder'in izlemesi dikkat çekti.
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İyi adamdı... :(
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Harbi bu adamda çok talihsiz ya :(
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
abi bu şanab yıldırım a da iyi iyi diolar bi başarısına şahit olamadım malesef henüz
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sakarya düştü o hocayken.. :(
 
FrontmaN

FrontmaN

Üye
samsunda düşer :)
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Daha herşey için erken olduğunu düşünüyorum.
 
SANCAR

SANCAR

Üye
oha ya olacak iş mi bu :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt