Samsung’un Ultimate Test Drive programına yoğun ilgi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Samsung’un Ultimate Test Drive programına yoğun ilgi geldi
Samsung’un Apple iPhone kullanıcılarını kendi cihazlarını almaları konusunda ikna çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor…


Akıllı telefon pazarında mücadele her geçen gün daha da sertleşirken, özellikle Apple ve Samsung arasında rekabet büyük dikkat çekiyor. Yeni üst seviye modellerle pazarda birbirinin en büyük rakibi olan firmalar, diğer cihaz kullanıcılarını da kendi modellerini satın almaları konusunda ikna etmeye çalışıyorlar.



Samsung, dün oldukça ilgi çekici bir programı Amerika Birleşik Devletleri için duyurdu. Bu yeni programda Apple iPhone kullanıcılarının Galaxy modellerini ücretsiz olarak denemeleri ve beğenirlerse de Samsung modellerini satın almaları amaçlanıyor.

Buna göre Apple’ın iPhone modellerini kullanan teknoloji meraklıları sadece 1$ücret ile bir ay boyunca, Samsung’un yeni üst seviye modelleri Galaxy Note5, Galaxy S6 edge+ ya da Galaxy S6 edge modellerini deneme imkanına sahip oluyorlar.

Gelen bilgilere göre bu programa yoğun ilgi gelirken, Samsung’un sınırlı sayıda sunduğu cihazlar tükenmiş durumda.

Kullanıcılar temiz durumda cihazı 30gün sonunda geri verdiklerinde ücret ödemezken, bazı büyük çizikler, su ile temas, ekran kırılması gibi durumlarda ise 100$ ödemeleri gerekiyor. Ayrıca cihazın 30 gün sonrasında ise geri verilmemesi durumunda akıllı telefonun tüm ücretini de ödemek zorundalar.

Bakalım Samsung’un bu programı sonrasında Apple iPhone kullanıcıları üst seviye Galaxy modellerine geçiş yapacaklar mı?

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...rive-programina-yogun-ilgi-geldi-h203657.html
 


hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Güzel bir strateji
 
PriZm

PriZm

Üye
Appledan kullanıcı çekmek için cihazın tasarımını, aksesuarlarını kopyalamak yerine Note 4 gibi çalıntı olmayan bir tasarımla ancak adam akıllı bir destek verseler sahip oldukları kullanıcı kitlesi çok daha büyür haberleri bile yok.
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Herşey olacağına varır. İzliyoruz samsung..
 


Üst Alt