Samsung'un gelecek sene sunacağı Galaxy S8 amiral gemisi hangi özellikleri içerecek?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'un gelecek sene sunacağı Galaxy S8 amiral gemisi hangi özellikleri içerecek?
Henüz Galaxy S7'nin üzerinden fazla zaman geçmeden Galaxy S8 hakkında bilgiler gelmeye başladı.



Samsung, şu sıralar yeni üst seviye modeli olarak yakında pazara sunulması beklenen Galaxy Note 7 ile gündemde. S-Pen desteği içeren olan akıllı telefon Quad HD ekran, Snapdragon 823 yonga seti, 6GB RAM gibi donanım özelliklerine sahip olacak.



Firma bakıldığında bir süre önce de önemli üst düzey akıllı telefon modelinin duyurularını gerçekleştirmişti. Dünya genelinde bir çok ülkede satışa çıkan cihazların bir tanesi firmanın yeni amiral gemisi Galaxy S7 olurken, diğeri bu cihazın hem büyük hem de iki yanı kavisli ekranlı versiyonu Galaxy S7 edge oldu.

Henüz bu modeller sunulalı çok da zaman geçmeden, yeni nesil amiral gemisi Galaxy S8 hakkında bilgiler gelmeye başladı. Büyük olasılıkla 2017 senesi başlarında yine MWC, Mobil Dünya Kongresi etkinliğinde resmi olarak duyurulacak.

Gelen bilgilere Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S8'de 4K çözünürlükte dokunmatik ekrana yer verebilir ve ayrıca cihazın ekran büyüklüğünün de artacağı ifade edilmekte. Galaxy S7 ve önceki model Galaxy S6, 5.1" büyüklüğünde ekran ile gelmişti ve yeni cihazın ekranının ise 5.5" olacağı yönünde bilgiler ulaşmakta.

Samsung'un bu kararın arkasındaki en büyük nedenin ise sanal gerçeklik gözlükleri olduğu kaydediliyor. Kısa bir süre önce Huawei de Honor ailesi ile Quad HD çözünürlüğe geçmiş ve en az Quad HD çözünürlüğün sanal gerçeklik deneyimi için gerekli olduğu Huawei tarafından belirtmişti. 4K ile Samsung, bu deneyimi daha da ileriye taşıyabilir.

Samsung'un gelecek sene sunacağı Galaxy S8 amiral gemisi hangi özellikleri içerecek?
 
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ne kadar uğraşırsa uğraşsın, telefonla yapılan sanal gerçeklik gözlüğü orijinal (oculus htc vive vs) gözlüklerin %5 i bile değil. Bizzat denediğim için söylüyorum
 


Üst Alt