Samsung’un Galaxy J3 akıllı telefonu Çin’de resmileşti

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Samsung’un Galaxy J3 akıllı telefonu Çin’de resmileşti
Samsung’un Galaxy J ailesine yeni bir üye daha dahil oldu… Her dönem yeni modellerle akıllı telefon pazarında liderliğini sağlamlaştırmayı amaçlayan firma, bir yandan sunduğu üst seviye modellerle, yüksek satış rakamlarına ulaşıyor, diğer yandan daha düşük bütçeli teknoloji meraklıları için de farklı çözümler sunuyor.



Firmanın giriş seviyesi akıllı telefon serilerinden bir tanesi de Galaxy J olurken, firma aileye yeni bir model daha ekledi. Bu yeni cihaz Galaxy J3 olurken, daha önce Çin’de TENAA ve 3C sertifikasyon sürecinde ortaya çıkan akıllı telefon Çin’de Samsung’un resmi web sitesinde listelenmiş durumda.
Baktığımızda akıllı telefon Galaxy J3⑥ olarak faklı bir isimlendirme ile geliyor. Ayrıca China Telekom için tasarlanmış versiyon olduğunu da söyleyebiliriz.

Akıllı telefonun teknik özelliklerini sizlere verecek olursak eğer, Galaxy J3⑥, 5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik AMOLED ekran ile geliyor. 1.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alan cihazda sistem belleği ise 1.5GB olarak yer almakta.
Yeni akıllı telefon 8GB dahili veri kapasitesi ile gelirken cihazın arka yüzünde 8MP, ön yüzünde de 5MP kameraya yer verilmiş. 2.600mAh batarya kapasitesine sahip olan akıllı telefon 142.3 mm x 71 mm x 7.9 mm ölçülerinde ve 138gr ağırlığında. İşletim sistemi ise Google Android 5.1.1 Lollipop olarak belirlenmiş.

 


Üst Alt