Samsung’un amiral gemisinin dayanıklı modeli “Galaxy S IV Active” adı ile sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung’un amiral gemisinin dayanıklı modeli “Galaxy S IV Active” adı ile sunulacak
Samsung bir çok donanım segmentinde yükselişini sürdürürken, özellikle de akıllı telefon pazarında yüksek satış rakamları ile liderliğini devam ettiriyor. Son açıklanan rakamlara göre Galaxy S III amiral gemisi 50 milyon satan Samsung, şu sıralar dünya genelinde yeni amiral gemisi Galaxy S IV‘ü sunmakla meşgul durumda.



Samsung‘un yeni akıllı telefonu Galaxy S IV hem Qualcomm Snapdragon hem de Exynos 5 Octa versiyonları olarak sunuluyor. Diğer bir akıllı telefon devi Sony‘de son dönemde Xperia Z üst seviye akıllı telefon ile yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı. Bu yeni akıllı telefon özellikle de suya ve toza dayanıklı yapısı ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Samsung‘da bu ilginin farkında ve yeni amiral gemisinin suya ve toza dayanıklı versiyonunu sunmaya hazırlanıyor.

Wall Street Journal üzerinden gelen habere göre suya ve toza dayanıklı yeni akıllı telefon Galaxy S IV Active ismi ile sunulacak.

Samsung’un amiral gemisinin dayanıklı modeli “Galaxy S IV Active” adı ile sunulacak.
 


fk555897

fk555897

Üye
O zaman S4 alınmaz. Çünkü yakında suya dayanıklısı geliyor.
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ben olsam bu modelde kullanmazdim bu özelliği bundan sonra gelecek olan note 3 de kullanırdım bir suya ve toza dayanıklılık için telefonu değiştirmenin anlamı yokki telefonun donanımı on numara zaten s4 boşa çıktı o zaman :hmmm
 


Üst Alt