Samsung’dan Galaxy Round Için Yeni Reklam Filmi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung’dan Galaxy Round Için Yeni Reklam Filmi
Bugün LG, kavisli ekrana sahip yeni bir akıllı telefonunu duyurdu. LG G Flex olarak adlandırılan yeni akıllı telefon gelecek ay satışa sunulacak. Ancak LG‘nin yeni akıllısı ilk kavisli ekrana sahip akıllı telefon değil. Geçtiğimiz günlerde Samsung, Galaxy Round adında ki yeni akıllısını dünyanın ilk kavisli ekran içeren akıllı telefonu olarak lanse etmişti.



Galaxy Round‘un teknik özellikleri ise 5.7″ büyüklüğünde ve 19201080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super Flexible AMOLED ekran, 3GBsistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 2.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snaprdagon 800 yonga seti olarak sayılabilir.

Diğer önemli özellikler ise 13MP arka kamera, 2MP ön kamera olarak sayılabilir. Arka kameranın Galaxy Note 3‘de olduğu gibi 2K çözünürlükte video kayıt desteğine sahip olduğunu da belirtelim. Ayrıca Google Android 4.3 Jelly Bean mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon2.800mAh batarya ile geliyor.

Samsung bu akıllı telefonunu Güney Kore‘de satışa sunmuştu. Test amaçlı da sunulan akıllı telefonun şimdilik Avrupa ya da ABD’ye gitmesi ise beklenmiyor. Benzer şekilde LG de yeni G Flex akıllısını Güney Kore’de satışa sunacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Samsung’dan Galaxy Round için yeni reklam filmi
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede, CV-Aurora ve .caner.


Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bükülebilen ekranlar ne zaman çıkacak acaba
 
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
KayraBey

KayraBey

Üye
Bize gelmeyecekse konu açma Anıl :ehe
 


Üst Alt