Samsung Yeni Üst Seviye “f Serisi” Akıllı Telefon Modelleri Ile Karşımıza Gelmeye Hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Yeni Üst Seviye “f Serisi” Akıllı Telefon Modelleri Ile Karşımıza Gelmeye Hazırlanıyor
Samsung bir çok farklı alanda sunduğu ürünlerle teknoloji meraklıları tarafından tercih edilen firmaların başında geliyor. Güney Kore kökenli dünya devi firma akıllı telefon pazarında da sunduğu ürünlerle pazarın lider üreticisi olma unvanına sahip.



Samsung özellikle üst seviyede amiral gemisi, Galaxy S Serisi ile rekor satış rakamlarına ulaşıyor. Hatırlanacağı üzere firma Nisan ayında Galaxy S4 ile karşımıza gelmişti. Ayrıca firmanın bir başka akıllı telefon serisi olanGalaxy Note da akıllı telefon meraklıları tarafından ilgi görüyor. Galaxy Note Serisi‘nde Samsung en yeni modeli Galaxy Note 3′ü 4 Eylültarihinde “Unpacked”etkinliğinde duyurmuştu.

Şimdi de Güney Kore tabanlı site ETNews üzerinden gelen bilgiye göreSamsung yeni bir üst seviye akıllı telefon serisi ile daha karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Bu yeni serinin Galaxy F olarak adlandırılacağı iddia edilmekte. Bu yeni akıllı telefon serisinin metal malzeme kasa ile geleceği ve yeni tasarım ile sunulacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Donanım açısında çok fazla bilgi bulunmazken, Samsung’un bu akıllı telefon serisinde kendi üretimi yeni nesil Exynos 5 Octa yonga setine yer vereceği, kamera olarak da OiS desteğine sahip 16MP kamera yer alacağı belirtiliyor. Henüz ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü hakkında bilgi ise bulunmamakta.

Fiyat açısından ise Galaxy Note modellerinden daha yüksek fiyata geleceği yönünde bilgiler mevcut.

Samsung yeni üst seviye “F Serisi” akıllı telefon modelleri ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor
 
Invoke

Invoke

Üye
Tizen ile gelme olasılığı ? :hmmm
 


Üst Alt