Samsung wavein pil süresini 1 günden 4 güne çıkartmaya yarıyacak tek bir ayar.

Sponsorlu Bağlantılar

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler
 


passangerr

passangerr

Üye
Guzel paylasım kardes saol 3g nin somurdugunu biliyordum ama gps hic aklıma gelmemişti.
 
sarph35

sarph35

Üye
Ya bende 1buçuk gün olan şarj süresi 1 güne indi:) Herhalde bendedir sorun:)
 

TozteL

Üye
Samsung wave şarj i bir ay gidermi? Ve suan 1 hafta gittiğini söyleyen arkadaşlar var. Yukarıdaki ayarları yapıp deneyen olursa buraya yazsın. Şarj aletine gerek kalmayacak yakında.

arkadaşım ben denedim hemde 3g yi kapatmaya gerek yok.sadece gps ayarlarını yani ayarlardan konumum başlığı altındaki sekmeleri kapatın en az 5-6 gün şarjı gidiyo.:d::naughty::naughty:
 

jadeready

Üye
Valla şu telefonda tek sorunum sıkıntım şarz dı hadi virabismillah deniyelim bakalım .
 
hayatperest

hayatperest

Üye
daha önce d820 ile başlayan samsung maceram hüsranla sonuçlanıp çok büyük zarar edince smsung tan soğudum hatta gördüğüme alma bile diyordm. telefonu almadan önce chip in değerlendirmesinde bu tip telefonlar içinde şarjı en uzun giden tel olduğu yazıyordu. korka korka aldım yine de. günlük 1-1,5 saat konuşan biri olarak bana 3 gün gidiyor. helal olsun diyorum. bi de gps her zaman kapalı bende işim olmadığı için tabi. çok sık olmasa kamerayı da kullnıyorum. ama sonuçta dolu dolu kullanarak 3 günü buluyor. yazılım güncelledikten sonra daha da iyileşti bekleme süresi. :oke: xxjk1 yükledim forumda var linkler.
 
byMaMe

byMaMe

Üye
arkadaşlar yeni batarya aldım yine 1,5 gün gidiyor gps kapalı öyle konuşmuyorum bile bana yardımcı olurmusunuz herkesn ki 3 5 gün gidyor benim 1.5 gün bunu nasıl yaptınız benim olmuyor lütfen yardım arkadaşlar yoksa satıcam bu yüzden
 

hacked007

Üye
aha oldu lan :D 1 gündü 2.5 gün yaptım kullandıkça batarya açılır..
 
  • Beğen
Tepkiler: katliam_7789

kapadokyali25

Üye
Bu Ayarlari Yapmadan Once Bazen 5- Bazen Aktif Olarak Kullanmazsam 6-7 Gun Arasinda Gidiyordu Dur Bakalim Simdi ne olcak
 
Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler yararlı bilgi :oke:
 
ayhan2000

ayhan2000

Üye
saolasın verdıgın bılgı ıcın
 

ibrayim

Üye
biz bakmayı bilmiyoruz herhalde maviada kardeş bende göremedim şu ayarları.görebilsek bizde denerdik ama soruna cevap verende ne yazıkki olmamış yada onuda göremiyoruz.
 
JaMeRoN

JaMeRoN

Üye
tesekkurler bakalim ise yarayacakmi
 
hayatperest

hayatperest

Üye
kullandığınız şebeke de farkettirir bu arada. sebebi de şu eğer bulunduğunuz yerde şebeke sinyali zayıfsa telefon sürekli daha güçlü sinyal alacağı baz istasyonlarını deniyor. haliyle daha çabuk şarjı tüketiyor. bir süre avea kullandım. bilmiyorum sizin yaşadığınız yerlerde nasıl ama burda şebeke sürekli gel git yaptığından, şarj diğer operatörü kullandığım zamana nazaran daha çabuk bitiyor.
 

grafer

Üye
süper birşey desene
 

ugurardamak

Üye
anlayamadım
 

ahmtdnlr

Üye
arkadaslar bu ayar nasıl yapılıyo hiç bişey anlamadım bi şeyde görünmüyo zatiii :@

- - - Eklendi - - -

saolasın verdıgın bılgı ıcın
kardeş hangi bilgiden söz ediyosun bişey göremiyom ben :s
 
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
İlk sayfada mevcut.
 

musti..

Üye
arama ekranına o numrayı yazdım bakalım ekran ayarlarınıda kıstım sarj suresı artıcakmı
 

asdevrim

Üye
benim zaten telefonu ilk aldığımda gps gibi gereksiz herseyi kapatmıştım 1 sene oldu fakat pil hala 6 saat gidiyor. Ya fwden kaynaklanıyor ya da bataryam bozuk. Eger batarya alırsam ilk kullanım için ne yapmalıyım
 


Üst Alt