akdenizx
Üye
Samsung Wave Widget Yapım Aracı (LinkWidgetCreator 1.1)
Samsung Wave Widget Yapım Aracı (LinkWidgetCreator 1.1)
Sevgili arkadaşlar, yabancı forum ve portal sayfalarında dolaşırken karşılaştığım çok başarılı bir aracı sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önceden paylaşıldıysa kusura bakmayın.
Aşağıda linkini verdiğim ve resimlerde de gördüğünüz ufak program sayesinde samsung wave telefonlarımıza widget yapabiliyoruz. Widgetler sadece link destekliyor. Bu nasıl oluyor diyenlere açıklayayım:
Program sayesinde gayet şık ikonlu ve masaüstü resmi olan bir widget yapabiliyoruz. Widgetimize tıklayınca bir internet sitesine yönlendirme yapabiliyoruz. Aşağıda gördüğünüz resimde, ben facebook 0’ya link verdim ve telefonumun ana ekranında ikona tıklayarak direkt facebook 0 adresine gidebiliyorum. Bu sayede ana menüde uzun uzun dolaşmaya gerek kalmadan internet tarayıcım
Unutmadan ; yaptığınız widget'i telefonunuza bluetooth yada usb kablosu ile atın ve üzerine tıklayın. telefon otomatik olarak kuracaktır.
Program ekran görüntüsü
Yapılan widget ve Telefon'da ekran görüntüsü
Program'ı indirmek için linke tıklayınız. ( Beğendiyseniz mesaj yazmayı ihmal etmeyiniz lütfen. )
Sevgili arkadaşlar, yabancı forum ve portal sayfalarında dolaşırken karşılaştığım çok başarılı bir aracı sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha önceden paylaşıldıysa kusura bakmayın.
Aşağıda linkini verdiğim ve resimlerde de gördüğünüz ufak program sayesinde samsung wave telefonlarımıza widget yapabiliyoruz. Widgetler sadece link destekliyor. Bu nasıl oluyor diyenlere açıklayayım:
Program sayesinde gayet şık ikonlu ve masaüstü resmi olan bir widget yapabiliyoruz. Widgetimize tıklayınca bir internet sitesine yönlendirme yapabiliyoruz. Aşağıda gördüğünüz resimde, ben facebook 0’ya link verdim ve telefonumun ana ekranında ikona tıklayarak direkt facebook 0 adresine gidebiliyorum. Bu sayede ana menüde uzun uzun dolaşmaya gerek kalmadan internet tarayıcım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uzantılı olarak açılıyor ve çok kullanışlı oluyor. Sizler’ de kendinize göre sık kullanıldığınız internet adreslerini widget olarak yaparsanız telefonumuzun ana ekranında kolayca istediğiniz internet sitesine giriş yapabilirsiniz. Programın kullanımı oldukça basit. Yapamayanlar için aşağıdaki resim üzerinde ‘de anlattım. Hepinize kolay gelsin.Unutmadan ; yaptığınız widget'i telefonunuza bluetooth yada usb kablosu ile atın ve üzerine tıklayın. telefon otomatik olarak kuracaktır.
Program ekran görüntüsü
Yapılan widget ve Telefon'da ekran görüntüsü
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Program'ı indirmek için linke tıklayınız. ( Beğendiyseniz mesaj yazmayı ihmal etmeyiniz lütfen. )