Samsung wave kamera performansı arttırma!!

Sponsorlu Bağlantılar

StriqeR

StriqeR

Üye
    Konu Sahibi
Samsung wave kamera performansı arttırma!!
Arkadaşlar öncelikle bilenleriniz vardır yalnız bilemeyenler için işe yarıyacak bi ayar..
Wave'mizin gerçekten güzel kamera performansı vardır ama bunu az da olsun arttırabiliriz.

Videoda Şu adımları izliyoruz: Video modunda iken ayarlardan 'ayarla' kısmındaki Kontrast ve Saturasyon (0) Yani normalde duruyodur bunların 2 sinide 2 yapıp. Netlik kısmına dokunmuorz.

Fotoğraf'da şu adımlar: Aynı fotoğraf modundayken ayarlardan 'ayarla' kısmına gelip, Kontrast 2 Saturasyon 2 ve Netlik 1 -- Bunları yaptıktan sonra Siyah yerrler daha siyah ve renkler daha canlı olucaktır (: Azda olsun örnek yaptım yalnız bazı fotoğraflarda dalga geçmek yok Resimden farkedersiniz hangisi daha canlı hangisi daha soluk :nono: (h) :aha:

Bazı Örnekler

Örnek :
Ayarlı Olan:
Orjinal Olan:

• Beğen
Tepkiler: kenzo1907 ve furkant

033mehmet

033mehmet

Üye
eline sağlık fotolar çok güzel:kop:

furkant

furkant

Üye
Karanlık ortamda çekim kalitesi düştü fakat aydınlıkta renkler harika :oke: Teşekkürler arkadaşım..

ares_53

ares_53

Üye
teşekkürler dostum :oke:

mavrick

mavrick

Üye
arkadaslar birde wavede photoshop prolu geldigi icin renk canliligini dusurup netligi artirirsaniz fotonun kalitesi artar boyutu duser daha fazla foto saklarsiniz boylece:oke:
kendim farkettim

ares_53

ares_53

Üye
arkadaslar birde wavede photoshop prolu geldigi icin renk canliligini dusurup netligi artirirsaniz fotonun kalitesi artar boyutu duser daha fazla foto saklarsiniz boylece:oke:
kendim farkettim

tam olarak anlayamadım dostum biraz daha açsan :)

mavrick

mavrick

Üye
tam olarak anlayamadım dostum biraz daha açsan :)

simdi soyle herhangi bir foto acikken duzenle+efektler+filtreye tiklayip o menuden renk canliligi ve netlige tikliyoruz ve kaydet yapiyoruz sonra bir bakiyoruz fotonun kalitesi artmis ama boyutu dusmus bununla ilgili konu actim kimse sallamadi:d:

StriqeR

StriqeR

Üye
    Konu Sahibi
Karanlık ortamda çekim kalitesi düştü fakat aydınlıkta renkler harika :oke: Teşekkürler arkadaşım..
teşekkürler dostum :oke:

Rica Ederim arkadaşlarım (:

simdi soyle herhangi bir foto acikken duzenle+efektler+filtreye tiklayip o menuden renk canliligi ve netlige tikliyoruz ve kaydet yapiyoruz sonra bir bakiyoruz fotonun kalitesi artmis ama boyutu dusmus bununla ilgili konu actim kimse sallamadi:d:

Evet Boyutu Yaklaşık 2mb iken aynı kalitede 500kb filan oluyor (:

Üst Alt