Samsung wave hoparlör ve samsung app sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nofx1820

nofx1820

Üye
    Konu Sahibi
Samsung wave hoparlör ve samsung app sorunu
arkadaşlar yurtdışından getirttiğim samsung wave model telefonumda şöyle bir sorunum var.hoparlörden ses gelmio ne videolarda ne de müzik dinlerken,sadece kulaklığı taktığımda ses gelio ve samsung app güncellemesi gerekio dio güncelleme yapamıyo güncelleme ekranında takılı kalıo hiç ilerlemiyo bu yüzden application indiremedim uzun süredir.telefonu kiesten güncelledim ama sorunlar geçmedi fabrika ayarlarına falan mı dönsem acaba formatmı atsam onunda nasıl yapıldığını bilmiorum.lütfen bilgisai olan arkadaşlar yardım etsin.
 


nofx1820

nofx1820

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ltfn yardım çok muzdaripim bu konuda
 
dengesis

dengesis

Üye
kulaklık girişini alkollü bir bezle (tavsiyem kolonyağı) temizle bir ihtimal sorun çözülebilir.
 
burakburti

burakburti

Üye
multiloader ile guncelleme yap yurt dışı ise
 
nofx1820

nofx1820

Üye
    Konu Sahibi
şöyle belirteyim hoparlörden ilk başlarda ses geliodu son 2 haftadır ses gelmio google yaptım biraz ve multiloaderla firmware yükseltiym die düşünüorum ancak herkesin versionu xxjf7 falanken benimki BWJL1 spoofla uygulamalarıda beleşe getirmem lazım nası bi yöntem önerirsiniz?????????????
 
nofx1820

nofx1820

Üye
    Konu Sahibi
1.2 XXJID Yükledim ses sorunu devam ediyor samsung app düzeldi ancak spoof yapamıorum sürümlemi bi ilgisi var acaba????
 

mahrap61

Üye
bu sorun bende de var hoparlörden birden ses gitti daha gelmiyor ancak hoparlörün oraya ağzımı dayayıp üflediğimde ses geliyor. samsung apps a da giriş yapamıyorum giriyo katagoriler falan çıkıyor okadar başka hiç bişe gözükmüyor tam olarak ne yapmamız lazım yada benim problemlerin bu arkadaşınkilerle aynı mı?
 

braveheart01

Üye
dün ögleden sonra durup dururken telefonumun ekranında en üstte bir anda "başlatılıyor" ve hemen saniye gecmeden "baglantı kesildi" yazısı cıkmaya başladı.ne oldugunu anlamadım.herhangi bişeylede ugraşmadım ki telefonda böle bişe olsun.ekranda en üstte "başlatılıyor" ve hemen arkasından "baglantı kesildi" yazısı.devamlı o vaziyette tlf.usb girişine kabloyu taktıgınızda cıkan yazı yani.telefonumda yavaşladı.fabrika ayarlarına dönmeyi bile denedim ama düzelmedi.tlf nu şarja ya da pc ye bagladıgımda o yazı gidiyor ama cıkarınca kabloyu bikaç saniye sonra hemen orda.acaba diyorum usb girişinde bi şahse ya da temas sorunumu var..? kafayı yicem acil yardım lütfen..
 
StriqeR

StriqeR

Üye
Arkadaşım Önceden arkadaşım telefonuda aynı şekilde olmuştur, garantiye yolladı geldiğinde ise hoparlor filan değişmemiş patlak filan değildi yani, kağıtta ise Softwarepedia mi böyle birşey yuklemişler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt