Haber Samsung Ücretsiz Galaxy S8 Veriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Ücretsiz Galaxy S8 Veriyor
Samsung yaptığı yeni kampanya ile Pakistan'da QLED TV alan müşterilerine yanında Samsung Galaxy S8 akıllı telefonu ücretsiz olarak veriyor.


Samsung Pakistan, şirketin bu yılın başında Las Vegas'taki CES etkinliğinde resmi olarak duyurduğu yeni QLED TV'sini önceden sipariş eden kullanıcıları için oldukça hoş bir teklif sunuyor.

https://www.maxicep.com/53-inc-ekranli-samsung-galaxy-s8-mini-geliyor
5.3 inç Ekranlı Samsung Galaxy S8 Mini Geliyor
Eğer sizde Pakistan'da yeni Samsung QLED TV modelini önden sipariş verirseniz ücretsiz bir şekilde Galaxy S8 modeline sahip olabilirsiniz. Halihazırda 500.000 PKR ( 16.700 Türk Lirası ) olarak fiyatlandırılan 65 inç Curved QLED TV'nin (65Q8C) ön siparişinde, 80.000 PKR yani 2680 Türk Lirası değerindeki Galaxy S8 model akıllı telefonu ücretsiz olarak alabilirsiniz. Bu şekilde televizyonun orijinal fiyatına oranla yaklaşık % 16 indirim sağlamış olursunuz.



Teklif eminiz ki bir çok Pakistanlının oldukça dikkatini çekmişti. Şirketin resmi Pakistan web sitesinde halen mevcut olan bu teklif yalnızca 7 Temmuz'a kadar geçerli. O tarihten sonra bu kampanyaya katılarak ücretsiz bir Samsung Galaxy S8 sahibi olamazsınız. Söz konusu tutarı akıllı bir TV için gözden çıkarabiliyorsanız bu kampanyaya mutlaka katılın ve sizde ücretsiz bir Galaxy S8 sahibi olun.

Samsung Galaxy S8, Nisan ayında ortaya çıktığı günden buyana oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmış durumda. Son günlerde şirketin Galaxy S8'in mini sürümünü piyasaya süreceği yönünde çeşitli söylentiler dolaşıyor. Bununla birlikte, dün internette ortaya çıkan yeni bir sızıntı, Samsung Galaxy S8 Mini modeli ile ilgili bir çalışma olmadığını ve böyle bir modelin piyasaya çıkmayacağını iddia etti.
Pakistan'da QLED TV Alanlara Samsung Galaxy S8 Ücretsiz Veriliyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut


yeumyang

yeumyang

Moderator
Bende yarışma var zannettim :gul:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve Cadillac34

Cadillac34

Üye
Çarkıfelek yarışmasında yapılırsa neden olmasın. :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Tv 16 milyar mı ben mi yanlış okudum? O kadar para o tv ye verene kadar zaten yüz tane s8 alırsın. :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt