Samsung U600 Kamera Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sephinroth

Üye
    Konu Sahibi
Samsung U600 Kamera Problemi
Merhaba Arkadaşlar öncelikle böyle bir forum olduğuna sevindim gerçekten güzel çalışmalar mevcut forumda arama yaptım bulamadım en sonunda sorunumu sizlerle paylaşmak istedim umarım yardımcı olursunuz

Samsung U600 Ceb Telefonu aldım kullanımı falan çok iyi ama şöyle bir sorunum var Kameraya kayıda başladığımda en fazla 30 sn kaydediyor hafıza kartım 1 gb videoyu hafıza kartına kaydediyor ama 30 sn den fazla kaydetmiyor internette araştırma yaptım ama bununla ilgili bir şey bulamadım bu sorunu nasıl çözebilirim saygılarımla.
 


Ozan

Ozan

Admin
U600 kullanmayalı 5 ay kadar oluyor ancak hatırladığım kadarı ile ,
Kamerayı açıp video moduna geçtiginizde, video ayarlarında kayıt boyutu gibi bir ayar olması gerek oradaki değer neyse diğerini seçeceksiniz sınırsız kayıt yapması için ( h.kartı dolana kadar )

Birde kullanılan hafıza: Hafıza kartı olarak ayarlamalısınız belki tel. hafızası olarak görünüyordur ki normalde degismediyseniz gelen ayar o.
 
dipower

dipower

Üye
arladasım benim telefonda u600 bende telefon hafızasında 30 dk çekti bilmiomsen arastır yinede
 

polo4848

Üye
arkadasım kamera ayarlarında sureyı artıra bılıyosun!!!1
 

gparty

Üye
arkadaşım cihaz telefon hafızasına kaydediyosa telefon hafızasıda doluysa hiç onu düşündün mü
 

85tr

Üye
arkadaşım bende yeni u600 aldım bendede öyleydi ama şöyle düzelttim

şimdi video modundayken sol dokunmatik tuşa bas oradan kayıt moduna gel orda tam hafıza için var bir de multimedya mesajı sınırı var tabikide tam hafıza için olanı seçeceksin...
 
@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
:):oke::yuru:kop:
 

yunus2727

Üye
selam arkadaşlar benimde telefonda bi sorun var benim tlf de kamera acılmıyor lütfen bekleyin diyor daha sonra fotoğraf makinası arlarını kontroledin diyor bunanasıl cözebilirimbi yardım etseniz
 

kansai55

Üye
bılıyorum bu hatayı bndede verıyor telefonun ekranını degıstırdım ne olduysa kamere acılmıyor ve ekranda aynı duzen gıttım tamırcıyı dovdum:box... guvenlık kodunu bılıyorsn telefonun ayrlarını fabrıka ayarına getır belkı duzelır duzelmezse yenı kamerayı goze all......:ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

yada onu sat gıt kendıne bı mp5 al daha masrafsız olu bn bu samsung u tasarlıyan muhendisin tasarım ve mantık dersinde uyuduğuna emınım....:kop:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt